reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Nioo miesiąc niecały bo przed sezonem i miał tylko nas i jeszcze jedna parę do roboty zdjęcia wstawię jak kupimy ładowarkę do laptopa bo jak na złość nam się spaliła... A robić zdjęcie zdjęciu to kijowa jakość dziękujemy
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
madziolina_p
Adiika duzy? Ja tam mam podobny tylko bardziej taka wystajaca pilke
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adiika
Dzięki Dziewczyny Bo nachodzą mnie myśli, że dodatkowo się ze mnie nasmiewaja :/
Lux dokładnie. Jej mąż widzi synka dwa razy w tygodniu. Ale ona woli siedzieć tu.. :/ Rzekomo za tydzień, a maksymalnie do początku czerwca ma tu jeszcze mieszkać.
Madziolina no ja mam taki bardziej rozchodzacy się na boki Po całości rośnie.
Kruczyca to super, że miał czas się uwinac z obróbką My ślub mieliśmy właśnie w sezonie i dlatego tyle czekania. Ok, to jak zakupisz ładowarkę, to nie zapomnij wstawić
Mały mnie kopie, póki co nie boli, ale boję się, że zaraz się rozkreci Po 20 tyg. leciała mi siara i to tylko po nocy jak wstawalam, to plamy na przescieradle miałam, a teraz cisza. Pogoda dziś nie zachęca do spacerów
Miłej niedzieli :*
Lux dokładnie. Jej mąż widzi synka dwa razy w tygodniu. Ale ona woli siedzieć tu.. :/ Rzekomo za tydzień, a maksymalnie do początku czerwca ma tu jeszcze mieszkać.
Kruczyca to super, że miał czas się uwinac z obróbką My ślub mieliśmy właśnie w sezonie i dlatego tyle czekania. Ok, to jak zakupisz ładowarkę, to nie zapomnij wstawić
Mały mnie kopie, póki co nie boli, ale boję się, że zaraz się rozkreci Po 20 tyg. leciała mi siara i to tylko po nocy jak wstawalam, to plamy na przescieradle miałam, a teraz cisza. Pogoda dziś nie zachęca do spacerów
Miłej niedzieli :*
Dzięki Dziewczyny Bo nachodzą mnie myśli, że dodatkowo się ze mnie nasmiewaja :/
Miłej niedzieli :*[/QUOTE
no zimno jest, mi wybija coraz szybko brzuch, to 9 tydzien, co to bedzie w 20
adiika
Luxi to nieźle Ciekawie może być w takim razie Ja już nie pamiętam kiedy u mnie zaczęło być widać, chyba przełom 4-5 miesiąca Ale powiem Ci jeszcze, że jak patrzę na swoje zdjęcia z tamtego okresu to dla mnie brzuch wtedy był taaki duży a teraz myślę sobie o nim, że jednak był maleńki
Mdłości jeszcze męczą bardzo?
mecza i dzis znow wymiotowalam podczas mycia zebow, no mi szybko zaczal wybijac, leci juz trzeci miesiac wiec ma prawo juz wyskoczyc, obu rosl pieknie, cos pieknego czuc potem ruchy no nie?Luxi to nieźle Ciekawie może być w takim razie Ja już nie pamiętam kiedy u mnie zaczęło być widać, chyba przełom 4-5 miesiąca Ale powiem Ci jeszcze, że jak patrzę na swoje zdjęcia z tamtego okresu to dla mnie brzuch wtedy był taaki duży a teraz myślę sobie o nim, że jednak był maleńki
reklama
ciekawe w ktorym tygodniu je poczujeBiedna Ty :*
Przez ten brzuszek to chociaż czujesz się ciążowo-mamusiowo
A ruchy w brzuszku są rozczulajace Super uczucie, ja pamiętam, że się wzruszylam