reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Tak szybko zdjęcia dostaliście? :) Wow :) My czekaliśmy pół roku... Wstaw jakieś foto w sukni :)
Życzę udanego seansu i jutrzejszej komunii :)

reklama
Nioo miesiąc niecały bo przed sezonem i miał tylko nas i jeszcze jedna parę do roboty ;) zdjęcia wstawię jak kupimy ładowarkę do laptopa bo jak na złość nam się spaliła... A robić zdjęcie zdjęciu to kijowa jakość :) dziękujemy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Dziewczyny :) Bo nachodzą mnie myśli, że dodatkowo się ze mnie nasmiewaja :/

Lux dokładnie. Jej mąż widzi synka dwa razy w tygodniu. Ale ona woli siedzieć tu.. :/ Rzekomo za tydzień, a maksymalnie do początku czerwca ma tu jeszcze mieszkać.

Madziolina no ja mam taki bardziej rozchodzacy się na boki ;) Po całości rośnie.

Kruczyca to super, że miał czas się uwinac z obróbką :) My ślub mieliśmy właśnie w sezonie i dlatego tyle czekania. Ok, to jak zakupisz ładowarkę, to nie zapomnij wstawić ;)

Mały mnie kopie, póki co nie boli, ale boję się, że zaraz się rozkreci ;) Po 20 tyg. leciała mi siara i to tylko po nocy jak wstawalam, to plamy na przescieradle miałam, a teraz cisza. Pogoda dziś nie zachęca do spacerów :(

Miłej niedzieli :*

Dzięki Dziewczyny :) Bo nachodzą mnie myśli, że dodatkowo się ze mnie nasmiewaja :/

Lux dokładnie. Jej mąż widzi synka dwa razy w tygodniu. Ale ona woli siedzieć tu.. :/ Rzekomo za tydzień, a maksymalnie do początku czerwca ma tu jeszcze mieszkać.

Madziolina no ja mam taki bardziej rozchodzacy się na boki ;) Po całości rośnie.

Kruczyca to super, że miał czas się uwinac z obróbką :) My ślub mieliśmy właśnie w sezonie i dlatego tyle czekania. Ok, to jak zakupisz ładowarkę, to nie zapomnij wstawić ;)

Mały mnie kopie, póki co nie boli, ale boję się, że zaraz się rozkreci ;) Po 20 tyg. leciała mi siara i to tylko po nocy jak wstawalam, to plamy na przescieradle miałam, a teraz cisza. Pogoda dziś nie zachęca do spacerów :(

Miłej niedzieli :*[/QUOTE
no zimno jest, mi wybija coraz szybko brzuch, to 9 tydzien, co to bedzie w 20 :laugh2:

Luxi to nieźle :) Ciekawie może być w takim razie :) Ja już nie pamiętam kiedy u mnie zaczęło być widać, chyba przełom 4-5 miesiąca :) Ale powiem Ci jeszcze, że jak patrzę na swoje zdjęcia z tamtego okresu to dla mnie brzuch wtedy był taaki duży a teraz myślę sobie o nim, że jednak był maleńki :D

Mdłości jeszcze męczą bardzo?

Luxi to nieźle :) Ciekawie może być w takim razie :) Ja już nie pamiętam kiedy u mnie zaczęło być widać, chyba przełom 4-5 miesiąca :) Ale powiem Ci jeszcze, że jak patrzę na swoje zdjęcia z tamtego okresu to dla mnie brzuch wtedy był taaki duży a teraz myślę sobie o nim, że jednak był maleńki :D

Mdłości jeszcze męczą bardzo?
mecza i dzis znow wymiotowalam podczas mycia zebow, no mi szybko zaczal wybijac, leci juz trzeci miesiac wiec ma prawo juz wyskoczyc, obu rosl pieknie, cos pieknego czuc potem ruchy no nie?

Biedna Ty :*
Przez ten brzuszek to chociaż czujesz się ciążowo-mamusiowo :)
A ruchy w brzuszku są rozczulajace :) Super uczucie, ja pamiętam, że się wzruszylam :)

reklama
Do góry