reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

My już wróciliśmy z imprezy ;) przesyłam zdjęcia ;)
1463338822-1d1mld.jpeg
1463338871-1d1mld.jpeg
1463338898-1d1mld.jpeg
1463338914-1d1mld.jpeg
1463338942-1d1mld.jpeg
1463339002-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux jeszcze troszkę :) Przeważnie koło 20 tyg. czuje się te pierwsze, ale są szczesciary, co po 12 tyg. mogą już poczuć :)

Kruczyca ślicznie wygladalas :) Suknia kupiona czy wypozyczona? I pogoda dopisała :) Ale chciałabym powtórki swojego ślubu... :)

Adiika dziękuję ;) suknia kupiona i zostaje że mną bo dużo rzeczy można z niej zrobić lub przerobić. Myślę żeby kupić na nia worek próżniowy bo w tym bawelnianym to zmarnieje po latach

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :) Miałam nadzieję, że przy okazji dzisiejszej wizyty w Gdańsku podjedziemy nad morze, ale jest tak brzydko na dworzu, że nici z planów :(

Kruczyca pewnie, że suknia jest do przerobienia, bardzo fajny krój ma :)

Kasia, a co tam u Ciebie? Te 2 tyg. sie dluzyly strasznie ;) Czekamy na wieści od Ciebie :* &&

Adii a nic ciekawego, wczoraj @ przyszla, wchodze w 18 miesiac staran [emoji22]
Podczytuje Was i ciesze sie Waszym szczesciem ale nie wiem co pisac, nie bede psuc atmosfery swoimi smetami na wesolym watku... Jestem troche aktywna na zamknietym watku dla staraczek :) Kruczyca wlasnie, czemu sie nie odzywasz tam? :)
A tak poza tym to w przyszlym tyg bede miala robiona droznosc jajowodow i histeroskopie (wycinam malego polipa), moze cos sie wyjasni.
Caluje Was dziewczynki mocno i wasze fasolki :) :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry