reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Luxi czuję się już dobrze :) Choroba trochę odpuściła i mam tylko katar. Mierze ciśnienie 2 razy dziennie, bo ciągle się boję. Ale tak to super :) Nie mogę się doczekać 17 maja, bo jadę na 3 usg do Gdańska i zobaczę w końcu mojego maleńkiego :D A Ty jak tam? O której idziesz do lekarza? :)

Luxi czuję się już dobrze :) Choroba trochę odpuściła i mam tylko katar. Mierze ciśnienie 2 razy dziennie, bo ciągle się boję. Ale tak to super :) Nie mogę się doczekać 17 maja, bo jadę na 3 usg do Gdańska i zobaczę w końcu mojego maleńkiego :D A Ty jak tam? O której idziesz do lekarza? :)
tez Ci leci szybko ta ciaza, masz juz duzy brzuch? daj foto! ja mam na 18-ta wizyte, u mnie zawsze za niskie cisnienie, ale jak mi ginka mierzyla to norma, w domu jak mierze tez norma, wiec moze ciaza to unormowala :-) :)

Fakt ze ciaza jest super ale jak sie ma deulatka w domu to juz ciezej hehe ale to cudowne!
Luxi faj znac odrazu po wizycie!
Ewel mi juz 30 tydz leci juppi
Macie moj brzuchol
1462961598-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo szybko leci :) Czekamy na dobre wieści :) Serduszko będzie biło <3

Madzia ale masz fajny brzuszek :) Mój jest taki inny, bardziej masywny bym powiedziała ;) I jesteś chudzinką :) Ja przy 162 cm ważę już 73 kg. I kulam się troszkę jak to Luxi napisała :D Obiecuję, że wrzucę wieczorem jakieś zdjęcia, bo teraz nie mam czytnika kart.

reklama
Wrzucaj adiika. Ja chce po urodzeniu i odczekaniu pologu zamierzam wrocic do figury a nawet wygladac lepiej i byc sexi mama.
Jej jak mi sie mloda rozpycha! Juz wiem ze nie lezy tylko glowa w dol bo nieraz tak uciska naprzepone ze nie moge oddychac a nieraz po bokach. Dopiero za tydzien w czwartek wizyta.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry