reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja będę chciała wrócić do wagi jeszcze sprzed roku :D Ale to pozniej będę się martwić ;) Teraz wystarczy mi, że mąż ciągle mi mówi jaka to ja jestem piękna w ciąży ^^ A myślałam, że zupełnie inaczej będzie mnie postrzegał :p

Luxi w Twoim przypadku wcale tak nie musi być i możesz przytyć naprawdę mało :)

jestem juz po :-) :)
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy :-) :) ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez :-) :)
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajace powoli cialko zolte, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston:-) :)

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    597,1 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra :no:

Hej!
Luxi to czysta zazdrość. Najważniejsze, że z Wami wszystko w porządku :) I teściowa w końcu jest szczęśliwa ooo :))

Ja sama nie mam super relacji z moją szwagierką. Ona jeszcze z nami mieszka, a ja bym chciała pomału pokój urządzać, tzn. jej pokój, bo jest większy, ale kiedy ona się wyprowadzi to ja nie wiem, a czy w ogóle pozwoli żebyśmy go mogli dla siebie wziąć. Mąż ma z nią dopiero porozmawiać :/

Co tam u Was dziewczyny słychać? Jakie plany na weekend? :)

Wrzucam foto :) Spotykam się z komentarzami, że mam duży brzuch jak na 7 miesiąc ;)
20160511_114429.jpg

Załączniki

• 20160511_114429.jpg
    20160511_114429.jpg
    229,4 KB · Wyświetleń: 85
Hej!
Luxi to czysta zazdrość. Najważniejsze, że z Wami wszystko w porządku :) I teściowa w końcu jest szczęśliwa ooo :))

Ja sama nie mam super relacji z moją szwagierką. Ona jeszcze z nami mieszka, a ja bym chciała pomału pokój urządzać, tzn. jej pokój, bo jest większy, ale kiedy ona się wyprowadzi to ja nie wiem, a czy w ogóle pozwoli żebyśmy go mogli dla siebie wziąć. Mąż ma z nią dopiero porozmawiać :/

Co tam u Was dziewczyny słychać? Jakie plany na weekend? :)

Wrzucam foto :) Spotykam się z komentarzami, że mam duży brzuch jak na 7 miesiąc ;)
Zobacz załącznik 757518
Piękny :) AKURAT na 7 mc. Kobiecy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry