reklama
adiika
Fanka BB :)
Ja będę chciała wrócić do wagi jeszcze sprzed roku Ale to pozniej będę się martwić Teraz wystarczy mi, że mąż ciągle mi mówi jaka to ja jestem piękna w ciąży ^^ A myślałam, że zupełnie inaczej będzie mnie postrzegał
Luxi w Twoim przypadku wcale tak nie musi być i możesz przytyć naprawdę mało
Luxi w Twoim przypadku wcale tak nie musi być i możesz przytyć naprawdę mało
madziolina_p
jestem juz po
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajace powoli cialko zolte, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajace powoli cialko zolte, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston
Załączniki
Ostatnia edycja:
wszyscy ciesza sie z ciazy, ogladali usg...u tesciowej jak weszlismy to szwagierka ani czesc, nic! wiedziala, ze wracamy od lekarza, poczekalam na tesciowa az wyjdzie z wanny i mowimy co i jak a szwagierka nic, zero, a przechodzila obok kuchni, nie weszla nie spytala sie jak sie czuje i jak dziecko czy wszystko ok nawet usg nie chciala zobaczyc...jak mozna byc takim czlowiekiem...jak mozna, Tomkowi jest tak przykro, to jego rodzona siostra
Kruczyca
Luxi nie przejmujcie się. Szczęście innych niektórym nie jest na rękę. To tylko o niej świadczy. Żałosna jest
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie gadam juz n ia, wzoraj na wejsciu nawet czesc mi nie powiedziala, ja nie wiedzialam, ze ciaza zweryfikuje moje relacje z innymiLuxi nie przejmujcie się. Szczęście innych niektórym nie jest na rękę. To tylko o niej świadczy. Żałosna jest
adiika
Hej!
Luxi to czysta zazdrość. Najważniejsze, że z Wami wszystko w porządku I teściowa w końcu jest szczęśliwa ooo )
Ja sama nie mam super relacji z moją szwagierką. Ona jeszcze z nami mieszka, a ja bym chciała pomału pokój urządzać, tzn. jej pokój, bo jest większy, ale kiedy ona się wyprowadzi to ja nie wiem, a czy w ogóle pozwoli żebyśmy go mogli dla siebie wziąć. Mąż ma z nią dopiero porozmawiać :/
Co tam u Was dziewczyny słychać? Jakie plany na weekend?
Wrzucam foto Spotykam się z komentarzami, że mam duży brzuch jak na 7 miesiąc
Luxi to czysta zazdrość. Najważniejsze, że z Wami wszystko w porządku I teściowa w końcu jest szczęśliwa ooo )
Ja sama nie mam super relacji z moją szwagierką. Ona jeszcze z nami mieszka, a ja bym chciała pomału pokój urządzać, tzn. jej pokój, bo jest większy, ale kiedy ona się wyprowadzi to ja nie wiem, a czy w ogóle pozwoli żebyśmy go mogli dla siebie wziąć. Mąż ma z nią dopiero porozmawiać :/
Załączniki
Kruczyca
Piękny AKURAT na 7 mc. KobiecyHej!
Zobacz załącznik 757518
reklama
Kruczyca
My dziś robimy seans naszych zdj ślubnych dla znajomych a jutro komunia najmłodszej siostry K.