oby te zabiegi cosa daly, jej 18 cykl to juz dlugoAdii a nic ciekawego, wczoraj @ przyszla, wchodze w 18 miesiac staran [emoji22]
Podczytuje Was i ciesze sie Waszym szczesciem ale nie wiem co pisac, nie bede psuc atmosfery swoimi smetami na wesolym watku... Jestem troche aktywna na zamknietym watku dla staraczek Kruczyca wlasnie, czemu sie nie odzywasz tam?
A tak poza tym to w przyszlym tyg bede miala robiona droznosc jajowodow i histeroskopie (wycinam malego polipa), moze cos sie wyjasni.
Caluje Was dziewczynki mocno i wasze fasolki :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Nie wiem nawet. Chyba jakby dodał to bym miała na aplikacji albo chociaż jakieś powiadomienieA administrator Cie dodal do grupy (pod loginem Kruczyca) ? Jak nie to napisze do dziewczyn.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah
Gosiu moderatorzy cie dodali jako kruczyca tutaj mast link -
https://www.babyboom.pl/forum/temat/starania-o-pierwsze-malenstwo-cz-2.75580/page-410#post-14015513
https://www.babyboom.pl/forum/temat/starania-o-pierwsze-malenstwo-cz-2.75580/page-410#post-14015513
Kruczyca
adiika
Kasiu, oby się wyjaśniło po zabiegach :* Grunt, że się nie poddajesz, a zobaczysz, że i Tobie będzie dane zostać mamą Jak coś to pisz tu, bo ja ciekawa jestem jak sytuacja u Ciebie wygląda
Ja po wtorkowej wizycie już wiem, że wszystko jest ok Mały ważył 1669 g, z usg termin o 9 dni wyprzedza termin z om, ułożony główką do góry, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Pani powiedziała, że 4 kg nie powinien przekroczyć I będzie klonem mojego męża, w ogóle nie jest do mnie podobny. Teraz za 2 tygodnie idę do tej mojej, ciekawe co oprócz wagi zmieni się od tej poprzedniej wizyty.
Dziewczyny, a co u Was?
Ja muszę ogarnąć męża i w końcu pojechać kupić wyprawkę.
Ja po wtorkowej wizycie już wiem, że wszystko jest ok Mały ważył 1669 g, z usg termin o 9 dni wyprzedza termin z om, ułożony główką do góry, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Pani powiedziała, że 4 kg nie powinien przekroczyć I będzie klonem mojego męża, w ogóle nie jest do mnie podobny. Teraz za 2 tygodnie idę do tej mojej, ciekawe co oprócz wagi zmieni się od tej poprzedniej wizyty.
Dziewczyny, a co u Was?
ja nadal umieram, ale wmuszam jedzenie heheh, super, ze tak ladnie Ci synus rosnieKasiu, oby się wyjaśniło po zabiegach :* Grunt, że się nie poddajesz, a zobaczysz, że i Tobie będzie dane zostać mamą Jak coś to pisz tu, bo ja ciekawa jestem jak sytuacja u Ciebie wygląda
Dziewczyny, a co u Was?
ja mam od lekarza specyfiki na mdlosci i je biore, ale ja mam mega silne te mdlosci wiec wieszLuxi przeczytałam ostatnio, że badania wykazały, że 50 mg dawka witaminy B6 przyjmowana 3 razy dziennie może osłabić mdłości Jak coś to popytaj swojego lekarza o to
Kochana, no coś jeść musisz :*
Też się cieszę, że tak przybrał
reklama
no mowie sie ze niby po 12 tygodniach sie uspokajajaJeszcze trochę i mam nadzieję, że całkiem Ci ustąpią