reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Adii a nic ciekawego, wczoraj @ przyszla, wchodze w 18 miesiac staran [emoji22]
Podczytuje Was i ciesze sie Waszym szczesciem ale nie wiem co pisac, nie bede psuc atmosfery swoimi smetami na wesolym watku... Jestem troche aktywna na zamknietym watku dla staraczek :) Kruczyca wlasnie, czemu sie nie odzywasz tam? :)
A tak poza tym to w przyszlym tyg bede miala robiona droznosc jajowodow i histeroskopie (wycinam malego polipa), moze cos sie wyjasni.
Caluje Was dziewczynki mocno i wasze fasolki :) :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
oby te zabiegi cosa daly, jej 18 cykl to juz dlugo :no:

reklama
Kasiu, oby się wyjaśniło po zabiegach :* Grunt, że się nie poddajesz, a zobaczysz, że i Tobie będzie dane zostać mamą :) Jak coś to pisz tu, bo ja ciekawa jestem jak sytuacja u Ciebie wygląda ;)

Ja po wtorkowej wizycie już wiem, że wszystko jest ok :) Mały ważył 1669 g, z usg termin o 9 dni wyprzedza termin z om, ułożony główką do góry, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Pani powiedziała, że 4 kg nie powinien przekroczyć :) I będzie klonem mojego męża, w ogóle nie jest do mnie podobny. Teraz za 2 tygodnie idę do tej mojej, ciekawe co oprócz wagi zmieni się od tej poprzedniej wizyty.

Dziewczyny, a co u Was? :)

Ja muszę ogarnąć męża i w końcu pojechać kupić wyprawkę.

Kasiu, oby się wyjaśniło po zabiegach :* Grunt, że się nie poddajesz, a zobaczysz, że i Tobie będzie dane zostać mamą :) Jak coś to pisz tu, bo ja ciekawa jestem jak sytuacja u Ciebie wygląda ;)

Ja po wtorkowej wizycie już wiem, że wszystko jest ok :) Mały ważył 1669 g, z usg termin o 9 dni wyprzedza termin z om, ułożony główką do góry, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Pani powiedziała, że 4 kg nie powinien przekroczyć :) I będzie klonem mojego męża, w ogóle nie jest do mnie podobny. Teraz za 2 tygodnie idę do tej mojej, ciekawe co oprócz wagi zmieni się od tej poprzedniej wizyty.

Dziewczyny, a co u Was? :)

Ja muszę ogarnąć męża i w końcu pojechać kupić wyprawkę.
ja nadal umieram, ale wmuszam jedzenie heheh, super, ze tak ladnie Ci synus rosnie :)

Luxi przeczytałam ostatnio, że badania wykazały, że 50 mg dawka witaminy B6 przyjmowana 3 razy dziennie może osłabić mdłości :) Jak coś to popytaj swojego lekarza o to ;)
Kochana, no coś jeść musisz :*
Też się cieszę, że tak przybrał :)

Luxi przeczytałam ostatnio, że badania wykazały, że 50 mg dawka witaminy B6 przyjmowana 3 razy dziennie może osłabić mdłości :) Jak coś to popytaj swojego lekarza o to ;)
Kochana, no coś jeść musisz :*
Też się cieszę, że tak przybrał :)
ja mam od lekarza specyfiki na mdlosci i je biore, ale ja mam mega silne te mdlosci wiec wiesz

reklama
Do góry