reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć Dziewczyny :)
Piękna pogoda a ja dalej przeziębiona. Ból gardła przeszedł, teraz męczę się z katarem i kaszlem. Ech.. a myślałam, że się uda przebyć ciążę bez takich rewelacji ;)

Ewelina będzie dobrze :) Goście zrozumieją i zleciało Ci do weseliska raz dwa ;) Wszystko macie już dopięte? Ja jeszcze 28 maja idę na wesele, tylko nie wiem na ile wtedy będę mogła sobie pozwolić, bo brzuch mi jakoś strasznie szybko rośnie z dnia na dzień i coraz trudniej wykonywać podstawowe czynności, a gdzie tu jeszcze szaleć na parkiecie.

Kasia to teraz z pogodą i u nas podobnie :) Dziś jak jechałam przed południem to 20 stopni pokazywało, trochę chłodny wiatr jeszcze wieje, ale to przecież ciągle wiosna :) I jak udała się rodzinna impreza? To było spotkanie w formie grilla czy bardziej uroczyście? ;) Ja też trzymam kciuki za udany efekt staranek && :*

Luxi ja miałam podobnie do Ciebie, bo najgorsze mdłości dopadały mnie wieczorem i nocą. Rano już było lepiej. Mi już chyba w 10 tyg. dały spokój, więc głowa do góry :* A jak samopoczucie w pracy?
ledwo daje rade w pracy, bo mdli mnie niemilosiernie...współczuje choroby, obys szybko wrocila do zdrowka!!!

reklama
Jak tam moje piękne ciezarowki? :) odpoczywacie? Mam nadzieje ze niedługo do Was dolacze :) a właśnie jakie witaminy bierzecie? Ja wybiore dotychczasowe i chce kupić sobie falvit mama. Czytajac skład jest trochę bogatszy od femibion natal, a cena mniejsza

Dziś jeszcze gorzej się czuję . Pokupowalam leki z serii *spam* a i tak pewnie guzik pomoga :(

Luxi kochana, dobrze, że mdłości w koncu kiedyś miną. Wytwalosci :*

Kruczyca trzymam kciuki za owocne staranka :) Ty teraz po weselu, to już po stresie ;) Ja brałam omega med optima ale przed staraniami tez jakis chyba odpowiednik tego jest. Teraz będę brała Symnatal Pro Baby żeby portfel trochę odciążyć ;)

Dziś jeszcze gorzej się czuję . Pokupowalam leki z serii *spam* a i tak pewnie guzik pomoga :(

Luxi kochana, dobrze, że mdłości w koncu kiedyś miną. Wytwalosci :*

Kruczyca trzymam kciuki za owocne staranka :) Ty teraz po weselu, to już po stresie ;) Ja brałam omega med optima ale przed staraniami tez jakis chyba odpowiednik tego jest. Teraz będę brała Symnatal Pro Baby żeby portfel trochę odciążyć ;)
Tez myslalam nad omega ale chyba zostawie je sobie na ciążę bo trochę kosztuja mimo wszystko szczególnie te z dha :)
Oby leki pomogly Adiika, a może to jakieś alergiczne?

Alergiczne myślę, że nie. Tydzień temu w niedzielę poszłam na poprawiny z lekko wilgotnymi jeszcze włosami i przewialo mnie porządnie, bo za ciepło nie było i wiatr zimny wiał. Na własne życzenie sobie zafundowalam.
W internetowych aptekach polecam kupować, bo tak to ceny przerażają.
Ginka na urlopie do 15 maja a mi cisnienie od wczoraj podskoczylo i mam wiecej niz 140/90. Jak mi nie będzie spadać to chyba na ip zawitam, bo w ciazy nie ma z tym żartów ech..

Heeej kobiety :)

Addika ja się nawet nie przejmuję tym co goście pomyślą, niech sobie myślą co chcą :D dla mnie synio jest najważniejszy i wole się nie forsować skoro wiem jak jest u nas , że muszę na nas uważać :)

ale tee wysokie temp dają w kość o losiee jestem taka słaba czasem przez to piękne słoneczko ..ale nie ma co narzekać nawet złapałam trochę kolorytu :) cieszy mnie to bardzo bo nie będę typowym bladziokiem po zimie na ślubie :) hy hy
i mogłabym jeść tylko arbuzy , lody i pić schłodzoną wodę albo shaki czekoladowe z biedronki mój nowy wynalazek noo cuuudo przepyszne ,a z racji tego że mały woła wszystko co czekoladowe to lepiej nie mogłam trafić :D
a kiedyś jadłam , piłam wszystko co truskawkowe he he ciąża zmienia wszystko ;)

czas biegnie nie ubłagalnie szybko ..wskoczył 29 tc ..inne mamusie narzekają że ten czas brzuszkowy im się tak ciągnie ..mi niestety leci zdecydowanie za szybko ;( ..kocham te kopniaki , rozpychanie i kosmiczny kształt brzucha gdy nagle wypnie jakąś część swojego małego ciałka .. z jednej strony chciałabym już go tulić , całować , patrzeć całymi dniami a z drugiej strony lubię bardzo ten brzuszkowy czas <3

w sobotę mamy butelki ..prawie jak drugie wesele hehe oby pogoda dopisała a reszta to pikuś :)
tak niewiele zostało , jestem tak bardzo szczęśliwa i jak coraz częściej o tym pomyślę chyba nawet mam trochę stresa ..prawie wszystko już załatwione ..suknia ma ostatnie dopinki i nadejdzie nasz dzień <3

miłego wam !

Ewelinko rzeczywiscie leci Ci szybko ta ciaza1
oj bedzie Ci brakowa tych kopniaczkow, zycze by dzien slubu bbyl najpiekniejszy!
Adiika jak sie czujesz?
Casiah jak tam?

Masz rację Ewelina :) I ja też lubię ten stan, tylko teraz mi już ciężko wyturlać się z łóżka, bo po bokach mam ściany i muszę się przeczłapać przez całą długość :/ Smaki mam też inne, nie zjem np. rosołu i pieczonego kurczaka.. blee ;) Zdecydowanie za szybko mija ten czas.
Nie stresuj się :) To będzie piękny dzień, zobaczysz :))

Ewelina ta adrenalinka przed jest super :) będzie to najpiękniejszy dzień :) oczywiście zaraz ustąpi narodzinom synia :) nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło :) szaleństwo :) ciekawe kiedy ja spróbuję tego szalenstwa :) przygoda życia to macierzyństwo :)

reklama
Do góry