reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

No hej :) Ja już wróciłam z wesela wczoraj ;) Wysiedzialam prawie do 4:30 i się natancowalam :) Przedluzylismy pobyt do wczoraj, bo jednak to kawałek drogi. Podróż też dobrze znioslam, chociaz nawkurzalam się przez korki, najgorzej było w Warszawie i Kołbieli ale tylko w tamtą stronę, bo wczoraj idealnie trafiliśmy i nie staliśmy w żadnym korku :) Do domu podróż trwala tylko 4,5 godziny:) Cieplutko się zrobiło a mnie tam przewialo i mam zawalony nos, bolace gardlo i uszy ;(

Kasiu nie pisz tak :) Ja i pewnie nie tylko ja, strasznie Ci kibicujemy i czekamy na wieści od Ciebie o postępach i wyczekanym rezultacie :)
Ale pogodę chyba macie tam super? ;)
Ja dziś odpoczywam z czysytm sumieniem :) A Ty jak tam?

reklama
Cassiah no juz tylko we dwie zostalysmy :)
My już po Zakopanem i całym szalenstwie. Wracamy do rzeczywistosci. Dziś byliśmy w zoo w Zamosciu. Tyle brzyszkow I dzieci ze az plakac się chce... Ale była z nami nasza Nadia wariatka także nie było tragedii ;)

hej, nocke mialam tragiczna, mdlosci nie dawaly mi spac, jeczalam, ze to moja ostania ciaza i jak urodze to kolejnej nie planuje...

Narazie tak mówisz ;-) ja też miałam mieć jedno ale jak widzisz czwartego mi się zachciało [emoji23]

Ostatnia edycja:
No hej kobiety :-)

Majoweczka byla , dlugi weekend we trojke z rodzina , grillowanko i ciagle w rozjazadach wiec trzeba bylo odpoczac od neta i nacieszyc sie soba :-) :-) ale niestety juz szara rzeczywistosc powrocila i Ł juz w pracy i zostaly nam znow tylko wieczory heh :-) ktore sa juz coraz dluzsze wiec moze nie ma co narzekac :-) ... choc ciesze sie ze juz po dlugim weekendzie bo w domu bylismy wieczorami i od razu padalismy ... a dzis lozko cale moje i nie ruszam sie z niego ! Dzis tylko posprzatalam, na obiadek tez juz uszykowalam wszystko wiec z czystym sumieniem moge sie zregenerowac :-) bo dzis na prawde jestem jakas mega slaba albo to ta zmienna pogoda tak na mnie dziala :-\ ale na pewno nie na malego bo szaleje w brzuszku na calego <3 28tc booze niech ten czas zwolni

Oj Luxi nie marudz :-D ja tez zawsze mialam najgorsze mdlosci na wieczor do spania , nawet glowy nie podnosilam taak bylo mi bleeeh :-) ale to na szczescie minie , wytrzymasz jeszcze troszke

Wow addika podziwiam ze tyle czasu dalas rade i nawet szalalas z brzuszkiem .. ja na swoim niestety bede musiala sie oszczedzac :-)

Kasiu nie pisz tak ! Kibicujemy ci ze wszystkich sil !

Dzieki dziewczynki za slowa otuchy kochane jestescie :) [emoji173]
No wlasnie u mnie wcale nie za cieplo, ok 17 stopni :( Wieczorami w kurtce skorzanej chodze. Wiec nie ma czego zazdroscic ;)
U nas jutro impreza rodzinna, bedzie ze 40 osob wiec jade zaraz do tesciow pomagac w przygotowaniach :)
A tak poza tym to jestem juz po owu wiec przede mna najbardziej dluzace sie 2 tyg w zyciu staraczki ;) Moze sie uda i ominie mnie zabieg hsg :) Po cichu na to licze :)
Luxi szybko zapomnisz cierpienia ciazowe jak zobaczysz swojego maluszka :)
Ja jak tylko urodze od razu przestaje sie zabezpieczac zeby nie przechodzic znowu przez teb koszmar staran. Jak bedzie to bedzie a jak nie to w ciagu 2 lat po porodzie zaczniemy na powaznie :) Taki plan :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Piękna pogoda a ja dalej przeziębiona. Ból gardła przeszedł, teraz męczę się z katarem i kaszlem. Ech.. a myślałam, że się uda przebyć ciążę bez takich rewelacji ;)

Ewelina będzie dobrze :) Goście zrozumieją i zleciało Ci do weseliska raz dwa ;) Wszystko macie już dopięte? Ja jeszcze 28 maja idę na wesele, tylko nie wiem na ile wtedy będę mogła sobie pozwolić, bo brzuch mi jakoś strasznie szybko rośnie z dnia na dzień i coraz trudniej wykonywać podstawowe czynności, a gdzie tu jeszcze szaleć na parkiecie.

Kasia to teraz z pogodą i u nas podobnie :) Dziś jak jechałam przed południem to 20 stopni pokazywało, trochę chłodny wiatr jeszcze wieje, ale to przecież ciągle wiosna :) I jak udała się rodzinna impreza? To było spotkanie w formie grilla czy bardziej uroczyście? ;) Ja też trzymam kciuki za udany efekt staranek && :*

Luxi ja miałam podobnie do Ciebie, bo najgorsze mdłości dopadały mnie wieczorem i nocą. Rano już było lepiej. Mi już chyba w 10 tyg. dały spokój, więc głowa do góry :* A jak samopoczucie w pracy?

Do góry