reklama
I ile jeszcze mam chodzenia z tym bagazem lekarz sie smial czy nie mam terminow pomylonych.
Dzis mam gorszy dzien zle sie czuje slabo mi sie robi niedobrze i poty na mnie wychodza ;/Sylwia jak sie czujesz?
uuuuu rewelacje trzeciego trymestru?Dzis mam gorszy dzien zle sie czuje slabo mi sie robi niedobrze i poty na mnie wychodza ;/
Chyba tak ale ogólnie ta ciążę ciężko znoszę zobaczymy co będzie jak będą upały.uuuuu rewelacje trzeciego trymestru?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
upaly najgorsze, bo juz brzuch duzy i ciezko chodzic itpChyba tak ale ogólnie ta ciążę ciężko znoszę zobaczymy co będzie jak będą upały.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
A ja nie wiem co mam pisac bo tu juz powstal temat ciazowy a nie staraczkowy[emoji14]Nic madrego nie wniose do topiku
Ja wczoraj bylam u gina dogadac droznosc jajowodow i histeroskopie. Akurat wczoraj/dzis powiedzial ze bede owulowac. A zabieg juz w nast cyklu zaraz po okresie No chyba ze zajde
A tak poza tym to u nas nie ma dlugiego weekendu bo tylko 1.05 u nas Swieto A Wy jak spedzacie go?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj bylam u gina dogadac droznosc jajowodow i histeroskopie. Akurat wczoraj/dzis powiedzial ze bede owulowac. A zabieg juz w nast cyklu zaraz po okresie No chyba ze zajde
A tak poza tym to u nas nie ma dlugiego weekendu bo tylko 1.05 u nas Swieto A Wy jak spedzacie go?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom