edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hehehe wiadomo na razie jest ale później może nie być.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego szybko trzeba się decydować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe wiadomo na razie jest ale później może nie być.
na drugie tak a obecnie na pierwsze duzo za duzo przekraczamyŚwiadczenie 500+ kaska zawsze się znajdzie
no panstwo za jakis czas to zniesie cos czujeHehehe wiadomo na razie jest ale później może nie być.
no panstwo za jakis czas to zniesie cos czuje
z Polska to nigdy nic niewiadomoMi się wydaje że nie zniosa, bo te pieniądze będą napadzac nasza gospodarkę, PiS ma podobna strategie do Orbana ;-)
Prawda prawda ludzie zaczną ją wydawać i gospodarka się rozpędza.Mi się wydaje że nie zniosa, bo te pieniądze będą napadzac nasza gospodarkę, PiS ma podobna strategie do Orbana ;-)
Takie podróże niestety męczące ale mam nadzieję ze się dobrze czujecie.Hej Trochę mnie nie było ale u mnie stabilnie Po wizycie nie dowiedziałam się niczego, nawet wagi malego nie powiedziała i na usg też mi go nie pokazała, więc od 16.03 nie widziałam mojego szkrabka. Dobrze, że mnie porządnie kopie, bo bym sie martwila.. Rozpycha się i na zebrach go czuję Jadę dziś przez pół Polski na wesele, spałam 4 godziny i nie wiem jak dam radę
Luxi mega się cieszę razem z Tobą Niech maleństwo zdrowo rośnie Mdłości i ból cycochow to super objaw
Madziolina i Ewelinka super wieści Ja z terminem podobnie z OM na 27.07
Sylwia szok jaka już duża Twoja malutka
o jaaaa, jaki duzy! niedlugo taki bede miec, szok