Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Moj placil 80zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szkoda, ze moja szwagierka taka nie jest, az mi sie plakac chce, ze ona taka jest podla, ja lubie slodkie wiec wiesz hahahBo co jak co ale Ł ma bardzo kochane siostry .. od razu czulam sie przy nich dobrze .. a teraz to juz wgl .. o wszystkim moge z nimi porozmawiac :-)
Ee dasz rade :-) fakt faktem jest to slodkie ale do przelkniecia :-)
sa kliniki ktore zajmuja sie nieplodnscia ale tam kieruje lekarz gpEdyta ale na pewno maja jakies laboratoria tak jak u nas ze mozna to zrobic ... przeciez nawet za granica maja problemy z zajsciem wiec nie wierze ze nie maja takich placowek
ja urodze to dziecko maja 32 skonczoneewelina ja nie mieszkam w pl
cassiah bedzie musial zrobic to badanie jak bedziemy w pl a gdzie robia takie badanie ,do jakiego lekarza ma isc ?
lux no wiem ze mglo sie pozmieniac tym bardziej ze to ladnych kilka lat minelo ,mam nadzieje ze z ciaza wyrobie ze do 35 roku zycia
sa kliniki ktore zajmuja sie nieplodnscia ale tam kieruje lekarz gp
a kysz niech jej zle moce odejdaOj Lux ona ci do zycia potrzebna nie jest wiec nie przejmuj sie wiedzma :-)
Rozumiem .. to utrudniaja troche