reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Skad to mozesz wiedziec? Alez kto Ci takich glupot nagadal kochana! W dzisiejszych czasach 40 % problemow z plodnoscia lezy po stronie faceta. A po 4 latach staran kazdy lekarz Ci przepisze skierowanie na badanie nasienia! Lec do lekarza czym predzej i popros o to skierowanie, nie ma co czekac, to podstawowe badanie w dzisiejszych czasach!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi to okropne cos takiego slyszec od bliskiej osoby. Ona pewnie bedzie Ci chciala uprzykrzyć cala ciaze. Nie daj sie! W ogole sie tym nie przejmuj. A co twoj maz na to?

Ewelinka a jak tam Twoja bratowa co w te ciaze nie moze zajsc? Jak ona zareagowala na Twoja dobra nowine w ogole?

U nas dzis piekna pogoda ale chlodnawo. @ jeszcze sie nie rozkrecila.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Baardzo bardzo sie ucieszyla choc troche marudzila ze nie dowiedziala sie bezposrednio od nas tylko od Ł z rodziny bo ja wtedy w szpitalu lezalam

Teraz biedna sama walczy jest juz po jednej nieudanej inseminacji powiedziala ze do trzech razy sztuka i jak sie nie uda to daja sobie spokoj i do in vitro nie podejda bo widocznie tak ma byc ...tak sobie wmawia

Ja dzisiaj bylam na glukozie i wcale to nie takie straszne jak mowia jak dla mnie pyyszotka :-D i nawet kobitka sie zdziwila ze od razu wypilam i dobrze sie czulam .. moze troche pozniej mnie zmulilo bo duzo ludzi i duchota w tym pomieszczeniu ale wlaczylam sobie muzyke na sluchawki pochodzilam troche i bylo super :-) najgorzej ze tyle tego klucia i tyle czasu bez jedzenia hy hy teraz leniuchujemy
Mam nawet ochote na spacer ale ten wiatr jest taki jakby chcial urwac glowe wiec nie wiem -.- ale siedziec ciagle sama w domu too tez mi sie przykrzy :-(

Baardzo bardzo sie ucieszyla choc troche marudzila ze nie dowiedziala sie bezposrednio od nas tylko od Ł z rodziny bo ja wtedy w szpitalu lezalam

Teraz biedna sama walczy jest juz po jednej nieudanej inseminacji powiedziala ze do trzech razy sztuka i jak sie nie uda to daja sobie spokoj i do in vitro nie podejda bo widocznie tak ma byc ...tak sobie wmawia

Ja dzisiaj bylam na glukozie i wcale to nie takie straszne jak mowia jak dla mnie pyyszotka :-D i nawet kobitka sie zdziwila ze od razu wypilam i dobrze sie czulam .. moze troche pozniej mnie zmulilo bo duzo ludzi i duchota w tym pomieszczeniu ale wlaczylam sobie muzyke na sluchawki pochodzilam troche i bylo super :-) najgorzej ze tyle tego klucia i tyle czasu bez jedzenia hy hy teraz leniuchujemy
Mam nawet ochote na spacer ale ten wiatr jest taki jakby chcial urwac glowe wiec nie wiem -.- ale siedziec ciagle sama w domu too tez mi sie przykrzy :-(
przynajmniej ona fajnie zareagowala :-) :) mnie tez czeka potem ta glukoza ciekawe jak mi pojdzie

Bo co jak co ale Ł ma bardzo kochane siostry .. od razu czulam sie przy nich dobrze .. a teraz to juz wgl .. o wszystkim moge z nimi porozmawiac :-)

Ee dasz rade :-) fakt faktem jest to slodkie ale do przelkniecia :-)

reklama
ewelina ja nie mieszkam w pl
cassiah bedzie musial zrobic to badanie jak bedziemy w pl a gdzie robia takie badanie ,do jakiego lekarza ma isc ?
lux no wiem ze mglo sie pozmieniac tym bardziej ze to ladnych kilka lat minelo ,mam nadzieje ze z ciaza wyrobie ze do 35 roku zycia :oo2:

Do góry