reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Skad to mozesz wiedziec? Alez kto Ci takich glupot nagadal kochana! W dzisiejszych czasach 40 % problemow z plodnoscia lezy po stronie faceta. A po 4 latach staran kazdy lekarz Ci przepisze skierowanie na badanie nasienia! Lec do lekarza czym predzej i popros o to skierowanie, nie ma co czekac, to podstawowe badanie w dzisiejszych czasach!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Luxi to okropne cos takiego slyszec od bliskiej osoby. Ona pewnie bedzie Ci chciala uprzykrzyć cala ciaze. Nie daj sie! W ogole sie tym nie przejmuj. A co twoj maz na to?

Ewelinka a jak tam Twoja bratowa co w te ciaze nie moze zajsc? Jak ona zareagowala na Twoja dobra nowine w ogole?

U nas dzis piekna pogoda ale chlodnawo. @ jeszcze sie nie rozkrecila.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Baardzo bardzo sie ucieszyla choc troche marudzila ze nie dowiedziala sie bezposrednio od nas tylko od Ł z rodziny bo ja wtedy w szpitalu lezalam

Teraz biedna sama walczy jest juz po jednej nieudanej inseminacji powiedziala ze do trzech razy sztuka i jak sie nie uda to daja sobie spokoj i do in vitro nie podejda bo widocznie tak ma byc ...tak sobie wmawia

Ja dzisiaj bylam na glukozie i wcale to nie takie straszne jak mowia jak dla mnie pyyszotka :-D i nawet kobitka sie zdziwila ze od razu wypilam i dobrze sie czulam .. moze troche pozniej mnie zmulilo bo duzo ludzi i duchota w tym pomieszczeniu ale wlaczylam sobie muzyke na sluchawki pochodzilam troche i bylo super :-) najgorzej ze tyle tego klucia i tyle czasu bez jedzenia hy hy teraz leniuchujemy
Mam nawet ochote na spacer ale ten wiatr jest taki jakby chcial urwac glowe wiec nie wiem -.- ale siedziec ciagle sama w domu too tez mi sie przykrzy :-(

Baardzo bardzo sie ucieszyla choc troche marudzila ze nie dowiedziala sie bezposrednio od nas tylko od Ł z rodziny bo ja wtedy w szpitalu lezalam

Teraz biedna sama walczy jest juz po jednej nieudanej inseminacji powiedziala ze do trzech razy sztuka i jak sie nie uda to daja sobie spokoj i do in vitro nie podejda bo widocznie tak ma byc ...tak sobie wmawia

Ja dzisiaj bylam na glukozie i wcale to nie takie straszne jak mowia jak dla mnie pyyszotka :-D i nawet kobitka sie zdziwila ze od razu wypilam i dobrze sie czulam .. moze troche pozniej mnie zmulilo bo duzo ludzi i duchota w tym pomieszczeniu ale wlaczylam sobie muzyke na sluchawki pochodzilam troche i bylo super :-) najgorzej ze tyle tego klucia i tyle czasu bez jedzenia hy hy teraz leniuchujemy
Mam nawet ochote na spacer ale ten wiatr jest taki jakby chcial urwac glowe wiec nie wiem -.- ale siedziec ciagle sama w domu too tez mi sie przykrzy :-(
przynajmniej ona fajnie zareagowala :-) :) mnie tez czeka potem ta glukoza ciekawe jak mi pojdzie

Bo co jak co ale Ł ma bardzo kochane siostry .. od razu czulam sie przy nich dobrze .. a teraz to juz wgl .. o wszystkim moge z nimi porozmawiac :-)

Ee dasz rade :-) fakt faktem jest to slodkie ale do przelkniecia :-)

reklama
ewelina ja nie mieszkam w pl
cassiah bedzie musial zrobic to badanie jak bedziemy w pl a gdzie robia takie badanie ,do jakiego lekarza ma isc ?
lux no wiem ze mglo sie pozmieniac tym bardziej ze to ladnych kilka lat minelo ,mam nadzieje ze z ciaza wyrobie ze do 35 roku zycia :oo2:

Do góry