reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Tak oczywiscie ze mozna. Jesli nasienie jest tylko troche ponizej normy to moze wystarczyc tylko dieta. Jesli troche gorzej to lekarz przepisze leki. A jesli bardzo zle to od razu zapisze na inseminacje. A przy inseminacji czynnik meski jest najmniejszym problemem, i prawie zawsze zaskakuje :) Takze masz wiele wyjsc :) Ale najpierw poczekajmy na wynik i dopiero bedziemy sie martwic :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie staram o swoje pierwsze dziecko od stycznia zeszlego roku bez przerwy :( Nasienie na 5+, hormony w normie, cykle regularne owulacyjne, prawidlowy sluz plodny, bakterie mialam jedna ale wyleczylam, drogi rodne prawidlowe z wyjatkiem 1 malego polipa ktorego bede wkrotce wycinac oraz bede sprawdzac droznosc jajowodow. Nie mialam sprawdzanych takze tych przeciwcial przeciwplemnikowych ale to jest bardzo bardzo rzadkie wiec na koncu to zostawilam. Tez jest mi ciezko... Wszyscy znajomi maja dzieci, a ja mam 29 lat i ani jednego :( Ale pokladam ogromne nadzieje ze uda sie po usunieciu polipa, teoretycznie nie musi przeszkadzac w zajsciu ale moze. Moze akurat przeszkadzac w zagniezdzeniu. Takze juz sie nie moge doczekac operacji ;)

Ja sie staram o swoje pierwsze dziecko od stycznia zeszlego roku bez przerwy :( Nasienie na 5+, hormony w normie, cykle regularne owulacyjne, prawidlowy sluz plodny, bakterie mialam jedna ale wyleczylam, drogi rodne prawidlowe z wyjatkiem 1 malego polipa ktorego bede wkrotce wycinac oraz bede sprawdzac droznosc jajowodow. Nie mialam sprawdzanych takze tych przeciwcial przeciwplemnikowych ale to jest bardzo bardzo rzadkie wiec na koncu to zostawilam. Tez jest mi ciezko... Wszyscy znajomi maja dzieci, a ja mam 29 lat i ani jednego :( Ale pokladam ogromne nadzieje ze uda sie po usunieciu polipa, teoretycznie nie musi przeszkadzac w zajsciu ale moze. Moze akurat przeszkadzac w zagniezdzeniu. Takze juz sie nie moge doczekac operacji ;)

walka poplaca, wiem cos o tym, wydaje sie, ze jest jakis malutki probelm i po jego usunieciu zajdziesz, ja Ci napisze, ze mi duzo dalo wylaczenie sie...myysmy sie moze z dwa-trzy razy bzykali gdy zaszlam gdzies kolo plodnych i zobacz, nawet chyba nic w sama owulke nie bylo, zylam lekarzem wizyta tam i w dupie mialam czy sie uda i jaki szok, ze jednak!

Cass no to ja trzymam kciuki aby po wycięciu udało się wam [emoji6]
Lux bo tak jest jak się odpuści to się udaje, ja tak miałam z niunkiem,kiedy byłam pewna ze nic nie będzie a tu była niespodzianka [emoji23]

dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

A u mnie dzis @ sie rozkrecila i daje popalic :( Nastepny termin 18.05. Juz 15 cykl staran przede mna ehh..
Ale ciesze sie bo dzis dzwonilam do przychodni i w pon 2.05 mam juz wizyte w sprawie hsg i hsc :)

reklama
Do góry