Cassiah
Fanka BB :)
Edytka nie wiem jak jest w uk ale wiem napewno ze KAZDY lekarz po 4 latach staran skieruje cie na badanie nasienia. Wedlug standardow WHO kieruje sie na nie juz po roku.
Ponadto zrob jeszcze:
- USG w srodku cyklu (tylko wtedy widac czy nie ma polipow, miesniakow itp)
- posiew na obecnosc bakterii
- przeciwciala przeciwplemnikowe we krwi
- droznosc jajowodow
Jesli to wszystko bedzie ok to popros lekarza o stymulacje cyklu i monitoring. Trzymam za Ciebie kciuki, nie stoj w miejscu tylko dzialaj! Napewno jest cos nie tak, ale moze to jakas blachostka i szybko ja usuniesz! :*
Ewelinka to sie ciesze ze przyjela to ze spokojem mimo tak ciezkiej sytuacji w jakiej sie znajduje. Bardzo trzymam za nia kciuki. I namawiaj ja na invitro. Skoro juz poszla na inseminacje to przeciez i tak to prawie to samo w sensie moralnym.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ponadto zrob jeszcze:
- USG w srodku cyklu (tylko wtedy widac czy nie ma polipow, miesniakow itp)
- posiew na obecnosc bakterii
- przeciwciala przeciwplemnikowe we krwi
- droznosc jajowodow
Jesli to wszystko bedzie ok to popros lekarza o stymulacje cyklu i monitoring. Trzymam za Ciebie kciuki, nie stoj w miejscu tylko dzialaj! Napewno jest cos nie tak, ale moze to jakas blachostka i szybko ja usuniesz! :*
Ewelinka to sie ciesze ze przyjela to ze spokojem mimo tak ciezkiej sytuacji w jakiej sie znajduje. Bardzo trzymam za nia kciuki. I namawiaj ja na invitro. Skoro juz poszla na inseminacje to przeciez i tak to prawie to samo w sensie moralnym.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom