a ja w pracy siedzeEdyta wybrane imie Kaya .
U mnie tez niby slonce ale wietrznie.
Cos zle sie dzisiaj czuje a tu trzeba posprzatac ;/
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
nie mysl tak, bo to nic nie da....kiedy bedziesz w Pl zeby jakis porzadny gin Cie zbadal?
planujemy w tym roku przyleciec ,wiesz ja bylam u gina jak bylam poprzednim razem w pl ,mialam usg robione,ale chyba musze sobie zrobic jezszce raz badania .A ty bralas jakies wspomagacze czy bez niczego sie udalo ?
bez niczego, nic nie bralam, Ty masz policystyczne jajniki no nie?planujemy w tym roku przyleciec ,wiesz ja bylam u gina jak bylam poprzednim razem w pl ,mialam usg robione,ale chyba musze sobie zrobic jezszce raz badania .A ty bralas jakies wspomagacze czy bez niczego sie udalo ?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
bez niczego, nic nie bralam, Ty masz policystyczne jajniki no nie?
tak mam napisane ze moje wyniki wskazuja na pcos
a okresy nadal masz tak nieregularne?tak mam napisane ze moje wyniki wskazuja na pcos
Cassiah
Fanka BB :)
Edyta a jakie badania mialas juz robione? 4 lata to baaaardzo dlugo. Jesli po 12 miesiacach nie ma ciazy to na 99% jest jakis problem.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah
Fanka BB :)
Zdecydowanie powinnas zrobic wiecej badan! Znajdz porzadnego lekarza ktory przebada Cie od stop do glow. Przede wszystkim pytanie - robiliscie badanie nasienia?
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia kurcze to ja nie wiem czemu tak sie dzieje, 4 lata to bardzo dlugo
no niestety bardzo dlugo , trzy znajome w tym czasie co ja sie staram urdzily po 2 dzieci a ja nadal sie staram ,to jest takie przytlaczajace ze wyc sie chce