reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
nie mysl tak, bo to nic nie da....kiedy bedziesz w Pl zeby jakis porzadny gin Cie zbadal?

planujemy w tym roku przyleciec ,wiesz ja bylam u gina jak bylam poprzednim razem w pl ,mialam usg robione,ale chyba musze sobie zrobic jezszce raz badania .A ty bralas jakies wspomagacze czy bez niczego sie udalo ?

Lux zazwyczaj mam okres co 29_30 dni czasami zdzrzaja sie co 22 dni
cassiah mialam robione usg,badania krwi w tym poziom hormonow ,mam tez ubytki w miesniu macicy ale lekarz mowil ze to nie problem

Zdecydowanie powinnas zrobic wiecej badan! Znajdz porzadnego lekarza ktory przebada Cie od stop do glow. Przede wszystkim pytanie - robiliscie badanie nasienia?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry