reklama
u nas tak jakby na deszcz sie zbieralosylwia imie juz wybrane ?
lux u nas slonecznie i coraz cieplej,rano bylo tylko 3 stopnie
doczekasz sie zobaczysz! zobacz ja sie doczekalam! a pamietasz ile walczylamkurcze tak patrze i oczom nie wierze nazwa watku staraczki styczen 2015 a tu juz kwiecien 2016 a ja nadal sie staram
Cassiah
Fanka BB :)
Luxi to okropne cos takiego slyszec od bliskiej osoby. Ona pewnie bedzie Ci chciala uprzykrzyć cala ciaze. Nie daj sie! W ogole sie tym nie przejmuj. A co twoj maz na to?
Ewelinka a jak tam Twoja bratowa co w te ciaze nie moze zajsc? Jak ona zareagowala na Twoja dobra nowine w ogole?
U nas dzis piekna pogoda ale chlodnawo. @ jeszcze sie nie rozkrecila.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelinka a jak tam Twoja bratowa co w te ciaze nie moze zajsc? Jak ona zareagowala na Twoja dobra nowine w ogole?
moj Tomek sie wku*wil i to mocno, tesciowa tez moja rodzina tez jest zla, ze ona sie tak mogla zachowac...Luxi to okropne cos takiego slyszec od bliskiej osoby. Ona pewnie bedzie Ci chciala uprzykrzyć cala ciaze. Nie daj sie! W ogole sie tym nie przejmuj. A co twoj maz na to?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
doczekasz sie zobaczysz! zobacz ja sie doczekalam! a pamietasz ile walczylam
u mnie starania trwaja przeszlo 4 lata i nic nie wychodzi
wiem ze walczylas i sie oplacalo ,dlatego bardzo sie ciesze ze tobie sie udalo ,ja mam wrazenie ze wszystkie zachodza tylko nie ja
reklama
nie mysl tak, bo to nic nie da....kiedy bedziesz w Pl zeby jakis porzadny gin Cie zbadal?u mnie starania trwaja przeszlo 4 lata i nic nie wychodzi
wiem ze walczylas i sie oplacalo ,dlatego bardzo sie ciesze ze tobie sie udalo ,ja mam wrazenie ze wszystkie zachodza tylko nie ja