reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Wlasciwie to nawet nie choroba tylko zle wydzielanie hormonu spowodowane roznymi czynnikami np stresem. A ze ja jestem przewrazliwiona na wszystko to mnie nie dziwi :) Prolaktyna hamuje produkcje progesteronu ktorego niski poziom powoduje plamienia wiec jedno z drugim jest powiazane. Teraz czytam ze to jest bardzo czeste i ze nawet juz kilkudniowe stosowanie leku na zbicie prl ja zbija :) Bedzie dobrze :)

reklama
I to daje bardzo optymistyczna wizje na nadchodzący rok :) Będzie dobrze i szczęście niedługo się do Ciebie uśmiechnie :) Kiedy teraz z wynikami do lekarza na konsultacje się wybierasz?

No i super, że już jutro :) Idzie nowy rok, idą zmiany :)
A ja jutro do dietetyka idę :D Już mi się przytyło, a nie chcę się strasznie roztyć ;)
Muszę chodzić w oversizach, żeby brzuch ukryć.

Dziewczyny jak tam przygotowania do świąt?
jutro będę ubierać choinkę no i będę pichcić makowca, piernik i inne takie a mąż będzie sprzątał.
Dziś muszę zrobić zakupy co by nie tracić jutrzejszego dnia i stać w kolejkach, mam taki osiedlowy sklep gdzie wszystko jest attachFull739177
liste zakupów juz zrobiłam co by za dużo niepotrzebnych rzeczy kupować.
@ nadal brak i nic nie czuję żeby była w pobliżu.
napewno musze liczyc od tego drugiego terminu
wczorajszy test owu negatywny dziś 32dc/17dc

Załączniki

• upload_2015-12-18_9-11-11.png
    upload_2015-12-18_9-11-11.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 36
w końcu nie zrobiłam testu bo mopja temp wynosi 36,30 a w ndz 36,38 wieć baaardzo niska jak na ciążę.
Dzis już cycki bolą więć @ się zbliża.
dziś 35 dc/20dc

Hej ja mam dosc, w piatek ktos nada nami se impreze urzadzil majac gdzies cisze nocna i adwent, schodzili zgory jacys narabani chlopacy i walili nam w drzwi, chcielismy dzwonic na palicje, ale machnelam reka i zaluje teraz, ze nie zadzwonilam :no: bo w sobote jak mielismy jechac do miasta na zkupy odkrylismy, ze mamy uszkodzone zamki w aucie, ktos probowal sie wlamac, drzwi rowniez sa pogiete od łomu...wezwalam policje, a w miedzyczasie sie dowiedzialam, ze bylo kilka wlaman i tylko nasze auto sie obronilo i nic nie ukradli, bo z pozostalych 4 aut zniknely radia..bylam na komendzie, tak sie tym wszystkim przejeam, ze w nocy zaczelo dusic mnie w klatce piersiowej i przyjechalo pogotowie, bo oddychac nie moglam :no:

reklama
Do góry