reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Kotek witaj ponownie :) Szkoda ze takie nieciekawe wiesci :( A co na te twoje badania ginekolog, jaki jest plan leczenia?

O kurcze Adi mnie tez teraz przestraszylas, tez mamy konflikt serologiczny a kto wie czy nie bylam kiedys w ciazy :/ Nawet mi to do glowy nie przyszlo...

Madziu kciuki za usg, odpoczywaj duzo w Swieta.

Kasiu ja też byłam wystraszona. Jak pojade do Invicty to się tamtej ginki wypytam i wgl, bo ta moja to lekki nieogar. Zapomniała mi nawet cisnienie zmierzyc...
Jak tam po badaniach? Bo Ty chyba dziś je miałaś?

Adi no nie za ciekawie - wlasnie odebralam wyniki i prolaktyne po obciazeniu wzrosla az 18 krotnie co znaczy ze mam hiperprolaktynemie czynnosciowa :( Trzeba zacisnac zeby i rozpoczac walke z choroba.

Kotek jasne ze trzeba walczyc! Czekaj co ci gin powie. Nie sluchaj tych poloznych, klepia jezykiem bez sensu ;)

reklama
Kasiu smutna wiadomość ale teraz znasz problem i łatwiej będzie Ci walczyć i w końcu doczekasz się maleństwa :) Bardzo dobrze, że zrobiłaś te badania, ginka je zleciła czy sama się na nie zdecydowalas?
A Twoje plamienia przed @ miały z tą chorobą związek?

Do góry