reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dziewczynki nie martwcie sie o Ewel, pewnie jest taka zafascynowana fasolka ze na jakis czas o nas zapomniala :) Oby jednak kiedys sobie przypomniala kto ja wspieral przez tyle miesiecy ;)

Ja w koncu nie bede nic brac na prolaktyne, gdyz bylam u dwoch lekarzy i okazalo sie ze jesli podstawowe badanie prolaktyny wychodzi w normie to tego z obciazeniem sie juz nie robi, ono jest niemiarodajne, o niczym nie swiadczy. Jak mnie pytali lekarze kto mi zalecil to badanie z obciazeniem to juz nic nie chcialam mowic z Internet ;)

Generalnie wciaz lekarze nie wiedza czemu mi sie nie udaje, twierdza ze jestem okazem zdrowia i moj tez wiec powinno na dobra sprawe wyjsc na pierwszym razem. Ale ze mam jeszcze poczekac 2-3 mies i isc na hsg.

W ogole to przemyslalam sobie wszystko i chyba musze troche odpoczac od internetu, od wszystkich forów, od lekarzy, od tego tematu ogolnie. Czas zaczac zyc zyciem jak przed staraniami. Wydaje mi sie ze ten stres mnie najbardziej blokuje. No nie ma dnia zebym o dziecku nie myslala... Oczywiscie forum mi bardzo pomoglo ale moze czas na jakis czas odetchnac...

W kazdym razie kochane moje z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam aby Wasze fasoliny rosly zdrowo, abyscie nie przejmowaly sie glupotkami, a czekajacym zycze aby to byly juz ostatnie Swieta w zyciu bez dzieci! :) :* :* :*

hej Kasiu, pieknie to ujelas, tafilas w sedno, odpoczynek od forum bardzoo wazny, to podobno duzo daje, mam na innych watkach laski, ktore zniknely z forum i wrocily juz w ciazy i super, ze prl jednak w normie :biggrin2:

reklama
Do góry