reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Zdrowych i wesołych Świąt! Długiej, spokojnej i leniwej ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania dla.ciężarówek! A dla staraczek owocnych staranek i wiary w to, ze sie uda!

reklama
Mnie dziewczyny polamalo, kości bola od wczoraj a najbardziej to krzyż i czuje też sól brzucha... Osłabiona jestem.
Jeszcze młody mój dostał temp i musiałam to że żłobka zabrać...
A jutro na sylwka wyjezdzamy
Gdzie jest Ewelina???

Hej :)
Piękne życzenia wysłałyście :) I ja również życzę Wam zdrówka, spełnienia marzeń i aby Was zło omijało, a szczęście sprzyjało w każdym dniu przyszłego roku :*
U mnie święta upłynęły bardzo szybko, powiedzieliśmy w końcu o ciąży i chyba wszyscy zadowoleni ;) Moja rodzina nawet bardzo, bez płaczu ze szczęścia się nie obyło :)
Odebraliśmy też w końcu zdjęcia i film ze ślubu :D Więc całe święta spędziłam praktycznie na oglądaniu filmu i jeszcze teraz jak jestem w ciąży to jestem strasznie płaczliwa i za każdym razem niestety kończyło się tak samo ;))
Podobnie jak Ty Madziolina męczy mnie ból w krzyżu.. :/
Kasiu skoro jesteś okazem zdrowia to trzymam mocno kciuki za owocne starania :) Mniej stresu dla Ciebie i wierzę, że 2016 będzie tym rokiem :*
Lux mam nadzieję, że sprawnie Wam poszło z inwentaryzacją :))

Hej :)
Piękne życzenia wysłałyście :) I ja również życzę Wam zdrówka, spełnienia marzeń i aby Was zło omijało, a szczęście sprzyjało w każdym dniu przyszłego roku :*
U mnie święta upłynęły bardzo szybko, powiedzieliśmy w końcu o ciąży i chyba wszyscy zadowoleni ;) Moja rodzina nawet bardzo, bez płaczu ze szczęścia się nie obyło :)
Odebraliśmy też w końcu zdjęcia i film ze ślubu :D Więc całe święta spędziłam praktycznie na oglądaniu filmu i jeszcze teraz jak jestem w ciąży to jestem strasznie płaczliwa i za każdym razem niestety kończyło się tak samo ;))
Podobnie jak Ty Madziolina męczy mnie ból w krzyżu.. :/
Kasiu skoro jesteś okazem zdrowia to trzymam mocno kciuki za owocne starania :) Mniej stresu dla Ciebie i wierzę, że 2016 będzie tym rokiem :*
Lux mam nadzieję, że sprawnie Wam poszło z inwentaryzacją :))
mam zrobiona czesc inwentury, jutro ciag dalszy, mamy mega asortment, w dzien tego sama nie ogarne, super, ze rodzina cieszy sie z ciazy :biggrin2:

To faktycznie sporo macie na sklepie :O
Najlepiej jak naskoczyła na mnie szwagierka, że co tak późno mówimy skoro o ciąży wiemy od przeszło miesiąca..

A wiesz Lux ona wydaje mi się, że zazdrosna jakaś trochę jest, może się obawia, że może córkę my będziemy mieć, bo ona chłopaka urodzi w kwietniu :/
A kuzynka męża okazało się, że też chłopczyka będzie miała i na Wigilii rodzinnej powiedziała przy rodzinie, że im pozazdrościliśmy i teraz będę miała najlepszą sytuację, bo będą mi ciuszki oddawać i wiedziałam jak się ustawić.

A wiesz Lux ona wydaje mi się, że zazdrosna jakaś trochę jest, może się obawia, że może córkę my będziemy mieć, bo ona chłopaka urodzi w kwietniu :/
A kuzynka męża okazało się, że też chłopczyka będzie miała i na Wigilii rodzinnej powiedziała przy rodzinie, że im pozazdrościliśmy i teraz będę miała najlepszą sytuację, bo będą mi ciuszki oddawać i wiedziałam jak się ustawić.
o Boze a co to za roznica, synek czy corcia? dziwne sa

reklama
No właśnie.. ale w rodzinie męża kobiety są dziwne.
Rodzina z mojej strony jest i tak dla mnie najważniejsza ;)) Takie szczęście w nich widziałam, że aż mi się udzielało :)
Miałam dziś pierwsze śniadanie z mojej diety i normalnie mi się cofało :/ Z trudem udało mi się powstrzymać żeby nie zwrócić.. Jakoś słabo widzę będzie, bleeee, a to była jedynie kromka chleba żytniego z serkiem twarogowym, serem, ogórkiem i do tego szklanka mleka. I nie dałam rady zjeść całej kanapki.

Do góry