reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Witam Was!
dawno mnie tu nie było
gratuluje zaciązonym :)
u mnie wyszła choroba genetyczna i moje dzieci moga byc chore z wiekszymi objawami niz ja mam a nawet moga umrzec
w amh wyszło ze mam obnizona płodnośc wiec nie wiem czy kiedykolwiek bede w ciazy
ostatni okres miałam 17,11 a 02.12 edostałam kolejny nie mam pojecia dlaczego dzis 31 dc wg tego pierwszego okesu cykle mam 29 dniowe ale nie wuiem teraz jak liczyc wg drugiego to 16 dc.

reklama
Tak, mąż się cieszy bardzo :) Ale wcale mnie nie ogranicza w pracach, wręcz dźwigam ciężkie rzeczy no ale się uparł, że powiemy dopiero w Wigilię to mam, udało mi się cudem worka ziemniaków tylko nie dźwigać :/ A rodzicom nie mogę powiedzieć, bo on się obrazi... Już mu powiedziałam, że jak coś się stanie to będzie jego wina.

Ginka nie założyła mi karty, dopiero jak pójdę do niej po wizycie na USG w 12 tyg., na którą kazała mi się umówić do Invicty i datę sobie ustaliłam akurat na moje urodziny :) Taki sobie prezent sprawię :))
Przestraszyła mnie jeszcze z konfliktem serologicznym, bo powiedziała, że może nie wiedziałam a już byłam w ciąży i poroniłam, a teraz jest druga ciąża i mój organizm wytwarza przeciwciała.
Zrobiłam jeszcze morfologię, glukozę i TSH i wszystko w normie. Resztę zrobię przed wizytą u niej.

Kasiu trzymam kciuki za dobre wyniki. Bardzo dobrze, że działasz :) To Cię przybliża do celu :))
Lux Ty też za niedługo zaczniesz staranka, czas leci bardzo szybko :)
Madzia, Ewela a co tam u Was?
gratulacje ;) w którym cyklu zaszłas?

No to Madzia jeszcze niecałe 4 tyg. do tego czasu kiedy powiadomisz pracodawcę. Strasznie Ci współczuję, bo ja nie wiem jak dałabym radę. Śpię czasem długo, bo do 9:00 ale spać chodzę późno bo przeważnie 1-2 w nocy. Troszkę w święta odpocznij :)
Kotek87 dzięki :) Nie starałam się, to ciąża z zaskoczenia ;)
Chyba @ powinnaś liczyć od tego drugiego terminu. Wcześniejszy cykl też taki miałaś, tylko dlaczego taki krótki. Może idź do gina się dopytać.

No to Madzia jeszcze niecałe 4 tyg. do tego czasu kiedy powiadomisz pracodawcę. Strasznie Ci współczuję, bo ja nie wiem jak dałabym radę. Śpię czasem długo, bo do 9:00 ale spać chodzę późno bo przeważnie 1-2 w nocy. Troszkę w święta odpocznij :)
Kotek87 dzięki :) Nie starałam się, to ciąża z zaskoczenia ;)
Chyba @ powinnaś liczyć od tego drugiego terminu. Wcześniejszy cykl też taki miałaś, tylko dlaczego taki krótki. Może idź do gina się dopytać.
cykle miałam 29 dniowe a ten ostatni był 14 dniowy
wuczuwam w srodku tak jak przed każa @ ale szyjka jest zamknięta i wysoko
jezeli miałabym liczyc od tego drugiego to zbliżłyby sie dni płodne wtedy tez w srodku hyłoby inaczej
no nie wiem
bede robiła testy owu od dzis i sie okaze czy bedzie owu czy @ sie spóxnia

reklama
Do góry