reklama
adiika
Fanka BB :)
Hej.
Kasia trzymam cały czas kciuki za dwie kreski, bardzo bym chciała żeby Wam się udało. Na pewno bardziej ode mnie zaslugujesz na ciążę :*
Ewelina, ja miałam to samo xd Jakieś dziwne uczucie w żołądku i takie niezdecydowanie czy ja chce coś zjeść czy nie. Mnie męczą mdłości i czuję, że pewnie niedługo dojdą wymioty ech... :/
Kasia trzymam cały czas kciuki za dwie kreski, bardzo bym chciała żeby Wam się udało. Na pewno bardziej ode mnie zaslugujesz na ciążę :*
Ewelina, ja miałam to samo xd Jakieś dziwne uczucie w żołądku i takie niezdecydowanie czy ja chce coś zjeść czy nie. Mnie męczą mdłości i czuję, że pewnie niedługo dojdą wymioty ech... :/
Cassiah
Hej.
Kasia trzymam cały czas kciuki za dwie kreski, bardzo bym chciała żeby Wam się udało. Na pewno bardziej ode mnie zaslugujesz na ciaze :*
Przestan! Co ty pleciesz To nie konkurs ani jakies zawody Kazda kobieta chcaca posiadac potomstwo zasluguje na nie, ale jedna je dostanie wczesniej a druga pozniej, ale nic sie nie dzieje bez przyczyny, pewnie musze tyle poczekac bo cos sie dobrego wtedy wydarzy Po prostu Bog ma taki plan dla mnie Bedzie dobrze!
Ewe trzymam kciuki za wizyte Doczekalas sie swojego szczescia Widzisz jak to cierpliwosc poplaca
Ja tez jestem strasznym spiochem a co dopiero jak bede w ciazy
madziolina_p
Ja to zasypiam, mam w pracy jeszcze 2,5 h i padam...
Hej.
wiesz ja uwazam,ze nie ma czegos takiego jak to, czy ktos bardzej zasługuje na ciaze, wiem, ze napisalas co innego niz pomyslalas, po prostu chodzi Ci o to, ze Kasia dlugo sie stara a Ty zaszlas od razu, nie mozna tego przez jakies zawody rozumiec, a Ty zajdz pierwsza, bo tyle sie juz starasz, to nie o to chodzi...ja uwazam, ze to nalezy rozumiec tak, ze jesli zaszla kobieta, ktora sie nie starala a np jej kuzynka dwa lata sie stara i nic, to lepiej to przemilczec, bo mozna kogos urazic...wiesz, jak ja rok nie moglam zajsc i zrobilam przerwe od staran a zaszla moja bratowa to ona bala sie mi powiedziec, ze jest w ciazy, bo ja po stracie, bo nie moglam potem zajsc..ale zachowala sie super i ja sie zachowalam super i jej szczerze pogratulowalam i juz malej Madzi sie nie moge doczekac...natomiast moja szwagierka siostra mojego faceta nie moze sie pogodzic z tym, ze wracam do staran i dowalala mi ciagle i tak nie zajdziesz i tak ci sie nie uda, to ja zasluguje bardziej na drugie dziecko, bo stracilam dziecinstwo mlodej, bo musialam szybko isc do pracy, takie slowa bardzo bola i ja z nia nie gadam co mnie bardzo boli, ale nie bede sie narazac na nerwy z jej powodu i wole sie odciac i miec swiety spokoj :-)
a mdlosci to dobry znak, jak beda wymioty tez dobrze, toi znak, ze ciaza dobrze sie rozwija, wszystko jest do przezycia :-)
adiika
Dziewczyny, po prostu ja czuję, że dla mnie to nie był odpowiedni moment. Ja się nie przygotowywałam jak np. Kasia. Trochę mnie ta sytuacja czasem przytłacza, bo chciałam zaplanować ten odpowiedni moment, ale stalo się
Będę musiała znosić spojrzenia szwagierki, bo tylko ona może być teraz w ciąży i dac swoim rodzicom wnuka... Trudny czas, ale wiem, że muszę znaleźć siłę w sobie.
Dałam bym wszystko żeby tylko osoby, które pragną dziecka mogły się go szybko doczekać, nie chciałam nikogo urazić przecież
Będę musiała znosić spojrzenia szwagierki, bo tylko ona może być teraz w ciąży i dac swoim rodzicom wnuka... Trudny czas, ale wiem, że muszę znaleźć siłę w sobie.
Dałam bym wszystko żeby tylko osoby, które pragną dziecka mogły się go szybko doczekać, nie chciałam nikogo urazić przecież
Cassiah
Kochana jestes Ciesz sie ciaza a nie sie tu nami przejmujesz! Jedni maja wiecej szczescia w zyciu, inni mniej, nie analizuj tego Nie ty pierwsza i nie ostatnia zaszlas w ciaze z pierwszej reki Nawet moja najlepsza przyjaciolka w 1 cs zaszla! Powiem Ci ze wrecz mnie pocieszaja takie historie jak twoja, bo uzmyslawiaja mi ze w ciaze mozna bardzo latwo zajsc przy odrobinie szczescia Ja wlasnie nie lubie sluchac historii ze ktos sie stara a nie moze, lubie sluchac o wpadkach itp
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Moja wizyta sie nie odbyla ginekolog byl pijany -.- no poorazka jakas !