reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Bylam tydzien na Fuertaventurze i tydzien na Lanzarote. Lecielismy z przesiadka w Brukseli i na lotnisku czekalismy 9h... Ni wiesz ja 8 tydz czulam sie dobrze wiec wiesz brzucha nienbylo.
adiika
Też byłam na tych dwóch wyspach, tylko, że my plynelismy na Fuerte. I faktycznie brzuszka jeszcze nie było
Ale tak sobie planowaliśmy wyjazd, a wyszedl "Ktos" 30 pazdziernika się kochalismy, a do zapłodnienia doszło 6 listopada, tak orientacyjnie podaje kalkulator, więc chyba owulacja mi sie przesunela, bo czy to możliwe, że plemniki by tyle czekały?
Nie wiem co myśleć o tej wycieczce :/ Najgorsze, że mój tata bardzo liczył, że na nią polecimy. Zobaczę, jak będę się czuła. Ale wątpię, że się wybierzemy.
Ale tak sobie planowaliśmy wyjazd, a wyszedl "Ktos" 30 pazdziernika się kochalismy, a do zapłodnienia doszło 6 listopada, tak orientacyjnie podaje kalkulator, więc chyba owulacja mi sie przesunela, bo czy to możliwe, że plemniki by tyle czekały?
Nie wiem co myśleć o tej wycieczce :/ Najgorsze, że mój tata bardzo liczył, że na nią polecimy. Zobaczę, jak będę się czuła. Ale wątpię, że się wybierzemy.
madziolina_p
My plynelismy z fuerty na lanzarote. Mi sientam srednio podobalo.
adiika
Nam też się nie podobało na Lanzarote, ciagle wiał zimny wiatr i bylo pochmurno. Poplynelismy na Fuerte, a tam upał Ale byliśmy wszyscy niezadowoleni..
Dopiero na 2 dni przed końcem się ocieplilo i złapałam opaleniznę Ale to był marzec więc pogoda taka kapryśna
Dopiero na 2 dni przed końcem się ocieplilo i złapałam opaleniznę Ale to był marzec więc pogoda taka kapryśna
czesc, dopiero moge pisac, przekladalismy towar, bo nowy przyszedl,l byla kontrola kierowniko, zlecialo jak diabli, u nas wichura konkretna, ehhh, aha nie mam lapka i mam lapka...wiec tak, bylam w serwisie i i o malo sie nie pobilam z facetem z serwisu, facet byl tak wredny, tak niemily, ze az sie wzburzylam, mial wydac mi lapka podobnego parametrami lub takiego samego a on uparl sie, ze musi mi wydac takiego samego i mam nadal czekac, bo nie ma go na stanie, wrr, aha uslyszalam, ze nie mam wielkich praw jako klient, ja powidzialam,ze nie zostawie tak tego i zloze na debila skarge oo, kuzwa ja klientom w dupsko wlaze w pracy, dla zasady a taki mi powie, ze mam czekac i sie nie domagac swoich praw...mam dosc
madziolina_p
Niestety Luxi, niektorzy nie szanuja klientow...
oni maja gdzies przepisy, jestem juz 5 tygodni bez lapka, niby jak go nie bedzie to kase maja mi wrocic, juz widze jak ten idiota mi kase wydaje hahahaNiestety Luxi, niektorzy nie szanuja klientow...
reklama