reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ooo Madzia a na ktorej wyspie byłaś? Ile czasu loty trwaly? Ja bylam na Lanzarote , ale juz nie pamietam ile lecialam.. 4 godziny moze..
Nie balas sie? ;) Ja się boję tego, że oni przewidują tyle atrakcji a to chyba nie na moj stan :(

reklama
Bylam tydzien na Fuertaventurze i tydzien na Lanzarote. Lecielismy z przesiadka w Brukseli i na lotnisku czekalismy 9h... Ni wiesz ja 8 tydz czulam sie dobrze wiec wiesz brzucha nienbylo.

Też byłam na tych dwóch wyspach, tylko, że my plynelismy na Fuerte. I faktycznie brzuszka jeszcze nie było :)

Ale tak sobie planowaliśmy wyjazd, a wyszedl "Ktos" ;) 30 pazdziernika się kochalismy, a do zapłodnienia doszło 6 listopada, tak orientacyjnie podaje kalkulator, więc chyba owulacja mi sie przesunela, bo czy to możliwe, że plemniki by tyle czekały? :D
Nie wiem co myśleć o tej wycieczce :/ Najgorsze, że mój tata bardzo liczył, że na nią polecimy. Zobaczę, jak będę się czuła. Ale wątpię, że się wybierzemy.

Nam też się nie podobało na Lanzarote, ciagle wiał zimny wiatr i bylo pochmurno. Poplynelismy na Fuerte, a tam upał :D Ale byliśmy wszyscy niezadowoleni..
Dopiero na 2 dni przed końcem się ocieplilo i złapałam opaleniznę ;) Ale to był marzec więc pogoda taka kapryśna :D

czesc, dopiero moge pisac, przekladalismy towar, bo nowy przyszedl,l byla kontrola kierowniko, zlecialo jak diabli, u nas wichura konkretna, ehhh, aha nie mam lapka i mam lapka...wiec tak, bylam w serwisie i i o malo sie nie pobilam z facetem z serwisu, facet byl tak wredny, tak niemily, ze az sie wzburzylam, mial wydac mi lapka podobnego parametrami lub takiego samego a on uparl sie, ze musi mi wydac takiego samego i mam nadal czekac, bo nie ma go na stanie, wrr, aha uslyszalam, ze nie mam wielkich praw jako klient, ja powidzialam,ze nie zostawie tak tego i zloze na debila skarge oo, kuzwa ja klientom w dupsko wlaze w pracy, dla zasady a taki mi powie, ze mam czekac i sie nie domagac swoich praw...mam dosc

reklama
Do góry