reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewe ale cyrk buhahahahahah :D No nie wierze :D Bidulka a tak chcialas juz wizyte :)

Dziewczyny to co to za towarzystwo wy macie ze nie byloby zadowolone z waszego szczescia! Przykro to slyszec. Jedyne co moge polecic to odciac sie od takich toksycznych ludzi ktorzy ciagna w dol! Dla waszego dobra.

Ewe a co z twoja bratowa (szwagierka?) co juz 2 lata sie stara i nic? Powiesz jej juz?

reklama
Ewela a moze wez sie kolezanek tez popytaj gdzie chodza do gina
Kasiu, no ja juz pisalam jaka ma moj Tomek rodzine, sami zazdrosni ludzie tam sa i co mam zrobic :no:

No ja wlasnie dzis ide do nowej ginki :) Tutaj u siebie w Chorwacji. Chce miec jakas prywatna dobra lekarke oprocz panstwowego. Wiadomo. A poza tym ciekawa jestem opinii o sobie od lekarza z drugiego konca europy ;) Ciekawa jestem co powie na moje plamienia przed okresem i to czemu nie moge zajsc w ciaze. A poza tym jest stosunkowo tania bo za wizyte z USG place 120 zl plus 50 zl cytologie, a u siebie w Warszawie wizyta kosztuje 140 zl, USG 160 zl i cytologia 100 zl! Ale tu sa takie ceny wiec to nie idzie w parze z jakoscia wizyty :) Wrecz przeciwnie, babka ma mega dobre opinie na necie, podobno jedna z najlepszych w calym miescie :)

Ewe no to trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo! Haha ale musialas sie wkurzyc, juz cie widze :D Wytrzymaj jeszcze chwilke :*

Taką rodzinę ma mój mąż.. :/ Jego siostra i kuzynka są w ciąży i za tą drugą będę rodzić miesiąc później. Pewnie będą gadać, że im pozazdrościłam bla bla bla.. Już słyszałam od nich takie teksty tyle, że jak gadały na innych. Nie lubią mnie i to da się wyczuć.
U mnie w rodzinie niezadowolona będzie siostra. Z resztą miałyśmy w weekend spięcie..
Nie cieszyła się na mój ślub, to na ciążę tym bardziej nie będzie. Rodzice może będą się cieszyć, ale wujkowie, ciotki, nawet sąsiedzi to w ogóle będą się bardzo cieszyć :D My też w Wigilię powiemy wszystkim, jeśli nie prędzej, bo ciągle mnie rodzice męża i jego siostra namawiają na picie i kończą mi się argumenty... Co tydzień cały weekend przecież trzeba pić.. :/

Kasia pisz po wizycie co pani doktor Ci powie :) Jestem bardzo ciekawa :))

Taką rodzinę ma mój mąż.. :/ Jego siostra i kuzynka są w ciąży i za tą drugą będę rodzić miesiąc później. Pewnie będą gadać, że im pozazdrościłam bla bla bla.. Już słyszałam od nich takie teksty tyle, że jak gadały na innych. Nie lubią mnie i to da się wyczuć.
U mnie w rodzinie niezadowolona będzie siostra. Z resztą miałyśmy w weekend spięcie..
Nie cieszyła się na mój ślub, to na ciążę tym bardziej nie będzie. Rodzice może będą się cieszyć, ale wujkowie, ciotki, nawet sąsiedzi to w ogóle będą się bardzo cieszyć :D My też w Wigilię powiemy wszystkim, jeśli nie prędzej, bo ciągle mnie rodzice męża i jego siostra namawiają na picie i kończą mi się argumenty... Co tydzień cały weekend przecież trzeba pić.. :/

Kasia pisz po wizycie co pani doktor Ci powie :) Jestem bardzo ciekawa :))
Twoja rodzina moze se podac reke z moja tesciowa i szwagierka

reklama
hej laski :-)
Adiika no bo ludzie lubia byc zazdrosni i temu tak to sie potem konczy, brakuje mi bardzo szwagierki, ale reki do niej pierwsza nie wyciagne, o nie :wściekła/y:

Do góry