reklama
adiika
Fanka BB :)
Wróciłam z kościoła z rekolekcji. Pomodlilam się nas wszystkie
I... wzięłam bombkę, do której dołączony był liscik, żeby zrobić dla ubogiego dziecka z mojej gminy paczkę. Wylosowalam 5-letniego chłopca Teraz mam zagwostke, co kupić. Do 13 grudnia mam czas. Ale wiecie co, od razu mówiłam mojej mamie, że to będzie chłopak ^^
Jeśli tak dobrze typuje to może się sprawdzi, że urodze córkę )
I... wzięłam bombkę, do której dołączony był liscik, żeby zrobić dla ubogiego dziecka z mojej gminy paczkę. Wylosowalam 5-letniego chłopca Teraz mam zagwostke, co kupić. Do 13 grudnia mam czas. Ale wiecie co, od razu mówiłam mojej mamie, że to będzie chłopak ^^
Jeśli tak dobrze typuje to może się sprawdzi, że urodze córkę )
Cassiah
Fanka BB :)
Adii kochana jestes Ja zaryzykuje i zatestuje w czwartek rano Moze 3 dni przed terminem choc cien wyjdzie Kurcze mam ochote no bo jeszcze niiiigdy nie testowalam! Zawsze przed terminem @ przychodza plamienia tak 1-3 dni wiec zawsze wczesniej wiem ze sie nie udalo. No zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie Narazie nie czuje nic oprocz bolu piersi i sutkow przy dotyku. W razie jakby sie nie udalo to kupilam mu fajna ksiazke wiec prezent jest
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Kasiu na pewno wszystko sie ulozy obys dolaczyla do nas juz lada moment
Ja bym nie testowala tak wczesnie kochana ale rob jak uwazasz ;*
Adiika dziekuje za modlitwe )
Ja dzisiaj bylam w galerii po prezenty ale to juz nie dla mnie takie chodzenie w tlumach ludzi az sie troi
Ja bym nie testowala tak wczesnie kochana ale rob jak uwazasz ;*
Adiika dziekuje za modlitwe )
Ja dzisiaj bylam w galerii po prezenty ale to juz nie dla mnie takie chodzenie w tlumach ludzi az sie troi
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobiety
Ja mam dzis wizyte na 19,30
Mdlosci moze nie ale nic mi nie smakuje , jestem glodna ale na nic nie mam ochoty i tylko spalabym ..
Mdlosci moze nie ale nic mi nie smakuje , jestem glodna ale na nic nie mam ochoty i tylko spalabym ..
to dobrze, ze sa juz objawy :-) sennosc dobry znakHej kobiety
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Przeszkadza mi bo w pracy jestem do niczego w domu zreszta tez ..a jak sie nie przespie to glowa mi peka
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ooo tak zdecydowanie tak !