reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Kurczę, to jestem pełna podziwu, bo mnie się ciężko pracuje w takich warunkach :) A w piątek pracowalam na pol otwartej przestrzeni i zmarzlam okrutnie brrr.
Pada snieg! Cieszę się jak dziecko :)

Kurczę, to jestem pełna podziwu, bo mnie się ciężko pracuje w takich warunkach :) A w piątek pracowalam na pol otwartej przestrzeni i zmarzlam okrutnie brrr.
Pada snieg! Cieszę się jak dziecko :)
u nas brak sniegu, ja pracowalam kiedys w zakladzie drobiarskim i robilam w mrozie i co mialam zrobic, praca po 12 godzin

To prawda Lux :) Ja mam takie doswiadczenia, ze pracowac trzeba bez wzgledu na warunki, tyle, ze z pracy w upale w szczerym polu. 40 stopni i ja bez zadnego nakrycia glowy. Mialam poparzenie i udar sloneczny. W sumie z dwojga zlego chyba wole pracować w zimnie, troche ruchu i robi sie cieplej :)

Jestem w ciąży :) To wszystko jednak nie były moje wymysły :D No i plamienie było plamieniem implantacyjnym, mdłości, bole bardziej klujace niz cmiace... ooo rany az trudno w to uwierzyc!

reklama
Do góry