reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja 175cm a ile waze tego nie wiem bo przy cwiczeniach nie kaza sie wazyc tylko mierzyc wiec sie nie waze ..pamietam tylko ze jak nie cwiczylam to wazylam 60kg przy tym wzroscie ale wygladalam nie ladnie taka wysuszona .. a teraz dupa i cyc jest ale najwazniejsze ze same siebie akceptujemy i tyle mam faceta ktory swiata poza mna nie widzi wiec po co mam cos w sobie zmieniac dobrze wygladam i dobrze sie czuje
Cassiah
Fanka BB :)
Mynia gratulacje coreczki!! W ogole piekny brzuszek i jego zawartosc
Ewelinka wooow taka piekna buzia i taka wysoka! To ty kawał laski jestes! A ja tez mam 1,75 cm
Dziewczyny nie nakrecajcie Adii bo ona poczatkujaca i tylko sie rozczaruje jak cos. Wiem co mowie po tylu miesiacach staran! Nie warto sie nakrecac.
A za Ciebie Ewelinka trzymam kciuki
U mnie plodne dopiero sie zaczely.
Milego weekendu dziewuszki :*
Ewelinka wooow taka piekna buzia i taka wysoka! To ty kawał laski jestes! A ja tez mam 1,75 cm
Dziewczyny nie nakrecajcie Adii bo ona poczatkujaca i tylko sie rozczaruje jak cos. Wiem co mowie po tylu miesiacach staran! Nie warto sie nakrecac.
A za Ciebie Ewelinka trzymam kciuki
U mnie plodne dopiero sie zaczely.
Milego weekendu dziewuszki :*
adiika
Dziewczyny te co mają powyżej 175 cm zazdroszczę Wam Ja zawsze chcialam miec 170 cm Dobrze, ze sa buty na obcasie
Cassiah noo ja sie nie nakręcam, ja czekam na @ tym bardziej, ze my sie nie staraliśmy bardzo, mozna powiedziec, ze w ogole Wiec wiem, ze przylezie ) Planujemy podróż i może wtedy zaczniemy starania, byloby super
Cassiah noo ja sie nie nakręcam, ja czekam na @ tym bardziej, ze my sie nie staraliśmy bardzo, mozna powiedziec, ze w ogole Wiec wiem, ze przylezie ) Planujemy podróż i może wtedy zaczniemy starania, byloby super
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
madziolina_p
Ewela jaka sliczna malutka!
reklama