reklama
heeh
no tak, bede musiala wieczorem wlac ten odmrazacz by tego uniknac i sie zobaczy rano, wycieraczki o dziwo chodzaLux, zamek Ci zamarzl? Ja dziś prawie wycieraczki polamalam, bo przymarzly a ja je wlaczylam
adiika
Fanka BB :)
No lepiej wlej, zeby rano nie bylo niespodzianki a ja musze wyjsc jutro wczesniej rozgrzac auto, zeby szyba rozmarzla, bo psikanie spryskiwaczem niewiele dalo mam pecha co do tego samochodu, jeszcze to nie moj... i czekam na zdjecie z fotoradaru. Moje pierwsze bedzie
ja mialam juz auto podczas skrobania odpalone i ladnie szyba odtajalaNo lepiej wlej, zeby rano nie bylo niespodzianki a ja musze wyjsc jutro wczesniej rozgrzac auto, zeby szyba rozmarzla, bo psikanie spryskiwaczem niewiele dalo mam pecha co do tego samochodu, jeszcze to nie moj... i czekam na zdjecie z fotoradaru. Moje pierwsze bedzie
adiika
Fanka BB :)
Kasiu obys trafila na piękną polską zimę Ja się boję, że będą święta bez śniegu a tego nie cierpię
Dzięki za kciuki, mnie się ciagle wydaje, ze to niemozliwe z tą ciążą. Mam wrazenie, ze miesiaczka mi sie zatrzymala, a to przeciez tez sie zdarza i moja kolezanka tak tez miała i brala Duphaston.
Lux, co Ty mowisz? Przeciez to wbrew normy :O Nie mozna pracowac w takich warunkach, musi byc 18 stopni i pracodawca powinien Wam to zapewnic.
Dzięki za kciuki, mnie się ciagle wydaje, ze to niemozliwe z tą ciążą. Mam wrazenie, ze miesiaczka mi sie zatrzymala, a to przeciez tez sie zdarza i moja kolezanka tak tez miała i brala Duphaston.
Lux, co Ty mowisz? Przeciez to wbrew normy :O Nie mozna pracowac w takich warunkach, musi byc 18 stopni i pracodawca powinien Wam to zapewnic.
reklama
sklep nie ma grzejnikow, bo wynajmujacy ma to gdzies a szef nam zapewnia piecyki, ale wez to rozgrzej po wekendzie jak to blaszakKasiu obys trafila na piękną polską zimę Ja się boję, że będą święta bez śniegu a tego nie cierpię