reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Był :) Najgorsze, że dla męża to żaden dowód...
20151123_215332.jpg

Załączniki

• 20151123_215332.jpg
    20151123_215332.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
No właśnie niedowiarek straszny, bylam juz bliska płaczu przez ta jego reakcje. Mowil, ze sie cieszy, ale nie przypuszczalby, ze tak szybko sie to stanie. Ja tez nie bylam na to gotowa. Tak widocznie mialo byc, prawdziwy cud sie stal ;)) Jak wszystko będzie dobrze powiemy rodzicom w Wigilię :)
Tylko tyle rzeczy mnie martwi :/ Nie bralam kwasu foliowego, wdycham dym papierosowy w pracy (moj tata pali nawet 6 papierosow w ciagu godziny), mamy z mężem konflikt serologiczny. Strasznie mnie to wszystko trapi :(

Idę w tym tygodniu do ginekologa, ale i tak przez cały czas będę czuła niepokój, ze co ja narobilam, jak moglam byc tak nieodoowiedzialna, ze moglam brac ten kwas nawet jakbym nigdy miala nie urodzic, bo na pewno by nie zaszkodzil, a w takim wypadku nawet bardzo pomogl :(
No i kotki moje male ... nie moge ich nie wziąć na rece i nie tulic. W tamtym tygodniu mnie nawet podrapaly, a przeciez toksoplazmoza... nie wybacze sobie tego ;(

Zjadłam dwa nieumyte jabłka, które dostałam od pracowników :( Tylko potarłam je o bluzę, w sobotę to było. A o koty bym się tak nie bała, gdyby były chowane tylko w domu, a one żyją na dworze, tylko jedzą w domu.
Najlepsze znowu jak powiedziałam mężowi, że mam jutro wizytę u ginekologa a on się mnie pyta: "po co???", nerwowa chodzę cały czas, wiem, że nie powinnam, ale ciężko się w takiej sytuacji nie denerwować :/ Z internetowych wyliczeń wynika, że to 5. tydzień, zobaczę co jutro powie pani doktor.

Madzia smarujesz już czymś brzuch? Ja słyszałam tylko opinię od koleżanki, że Bio-Oil stosowany od samego początku zapobiega rozstępom.

reklama
Dzien dobry :)
Strasznie nie bierze tego testu serio... dlatego nie wiem, czy go nie wziac dzis ze sobą do gabinetu xD Chyba, ze powie, ze zdjecie usg wystarczy :))
Madzia dzieki za pocieszenie, Kochana jestes.
Piekne dziś słońce świeci :) Dlatego nie mialam problemu ze wstawaniem ;)
Las jeszcze biały, a wokół już sie roztopil ^^

Do góry