reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ojej jakie mocne )jak nie dowod jak to najlepszy widok jaki moze byc .. co on taki niedowiarek bez seerca
adiika
Fanka BB :)
No właśnie niedowiarek straszny, bylam juz bliska płaczu przez ta jego reakcje. Mowil, ze sie cieszy, ale nie przypuszczalby, ze tak szybko sie to stanie. Ja tez nie bylam na to gotowa. Tak widocznie mialo byc, prawdziwy cud sie stal ) Jak wszystko będzie dobrze powiemy rodzicom w Wigilię
Tylko tyle rzeczy mnie martwi :/ Nie bralam kwasu foliowego, wdycham dym papierosowy w pracy (moj tata pali nawet 6 papierosow w ciagu godziny), mamy z mężem konflikt serologiczny. Strasznie mnie to wszystko trapi
Tylko tyle rzeczy mnie martwi :/ Nie bralam kwasu foliowego, wdycham dym papierosowy w pracy (moj tata pali nawet 6 papierosow w ciagu godziny), mamy z mężem konflikt serologiczny. Strasznie mnie to wszystko trapi
madziolina_p
Adiika bedzie dobrze, nie martw sie. Moxne mega krechy!!!
adiika
Idę w tym tygodniu do ginekologa, ale i tak przez cały czas będę czuła niepokój, ze co ja narobilam, jak moglam byc tak nieodoowiedzialna, ze moglam brac ten kwas nawet jakbym nigdy miala nie urodzic, bo na pewno by nie zaszkodzil, a w takim wypadku nawet bardzo pomogl
No i kotki moje male ... nie moge ich nie wziąć na rece i nie tulic. W tamtym tygodniu mnie nawet podrapaly, a przeciez toksoplazmoza... nie wybacze sobie tego ;(
No i kotki moje male ... nie moge ich nie wziąć na rece i nie tulic. W tamtym tygodniu mnie nawet podrapaly, a przeciez toksoplazmoza... nie wybacze sobie tego ;(
madziolina_p
Adiika ja biore swojego kota i nie martw sie tym. Gordze sa nieumyte warzywa czy syrowe mieso. Kot nie jest najwoekszym zagrozeniem.
adiika
Zjadłam dwa nieumyte jabłka, które dostałam od pracowników Tylko potarłam je o bluzę, w sobotę to było. A o koty bym się tak nie bała, gdyby były chowane tylko w domu, a one żyją na dworze, tylko jedzą w domu.
Najlepsze znowu jak powiedziałam mężowi, że mam jutro wizytę u ginekologa a on się mnie pyta: "po co???", nerwowa chodzę cały czas, wiem, że nie powinnam, ale ciężko się w takiej sytuacji nie denerwować :/ Z internetowych wyliczeń wynika, że to 5. tydzień, zobaczę co jutro powie pani doktor.
Madzia smarujesz już czymś brzuch? Ja słyszałam tylko opinię od koleżanki, że Bio-Oil stosowany od samego początku zapobiega rozstępom.
Najlepsze znowu jak powiedziałam mężowi, że mam jutro wizytę u ginekologa a on się mnie pyta: "po co???", nerwowa chodzę cały czas, wiem, że nie powinnam, ale ciężko się w takiej sytuacji nie denerwować :/ Z internetowych wyliczeń wynika, że to 5. tydzień, zobaczę co jutro powie pani doktor.
Madzia smarujesz już czymś brzuch? Ja słyszałam tylko opinię od koleżanki, że Bio-Oil stosowany od samego początku zapobiega rozstępom.
madziolina_p
Moj kot tez jest kotem wychodzacym.
A maz niedowiarek jeden hehe
A maz niedowiarek jeden hehe
reklama
adiika
Dzien dobry
Strasznie nie bierze tego testu serio... dlatego nie wiem, czy go nie wziac dzis ze sobą do gabinetu xD Chyba, ze powie, ze zdjecie usg wystarczy )
Madzia dzieki za pocieszenie, Kochana jestes.
Piekne dziś słońce świeci Dlatego nie mialam problemu ze wstawaniem
Las jeszcze biały, a wokół już sie roztopil ^^
Strasznie nie bierze tego testu serio... dlatego nie wiem, czy go nie wziac dzis ze sobą do gabinetu xD Chyba, ze powie, ze zdjecie usg wystarczy )
Madzia dzieki za pocieszenie, Kochana jestes.
Piekne dziś słońce świeci Dlatego nie mialam problemu ze wstawaniem
Las jeszcze biały, a wokół już sie roztopil ^^