tak mi przykroDzien dobry dziewczynki, przywitaly mnie plamienia z rana ;( ;( Zaczynam 11 cs ehh Wam zycze lepszego dnia
reklama
kurcze a ja mojej chrześniaczki miesiac nie widzialam, na roczku nie bylam, bo tak mnie choroba rozlozyla ehhJa we Wszystkich Swietyych zostalam mama malej Lenki 3tyg )) w koncu mam dziecko ) chrzest pod koniec listopada ..
A dzis bylismy podpisac umowe wstepna na sale weselna .. wszystko sie jakos uklada ))
I wcale nie chce teraz ciazy , popsula by mi wszystkie plany zeszla na dalszy tor
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
I wczoraj podpisalismy wstepna umowe co do sali weeselnej ciesze sie jakos sie uklada i miedzy nami tez lepiej
Kasiu blizej niz dalej pamietaj
to kiedy slub?I wczoraj podpisalismy wstepna umowe co do sali weeselnej ciesze sie jakos sie uklada i miedzy nami tez lepiej
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
2 wrzesien 2016
no to za niecaly rok, super :-)2 wrzesien 2016
madziolina_p
Fanka BB :)
Ewela szybko minie i ladna data!
Ja mam dzis 17 dc, owu byla ok 5 dni temu a ja wczoraj i dzic mam odczucia identyczne jak przy okresie. 14 termin @
Ja mam dzis 17 dc, owu byla ok 5 dni temu a ja wczoraj i dzic mam odczucia identyczne jak przy okresie. 14 termin @
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Mam nadzieje ze szybko minie bo juz nie moge sie doczekac ... i wcale nie chce teraz zajsc
Cassiah
Fanka BB :)
Ewe ciesze sie ze kryzys zazegnany a miedzy wami sie swietnie uklada a ty odpuscilas sobie temat ciazy - to idealne warunki zeby w nia zajsc Tylko nie kupuj narazie sukni bo nigdy nic nie wiadomo! Trzymam za was mocno kciuki! :*
Justynka urodzilas juz?
Justynka urodzilas juz?
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Nie chce teraz wlasnie zachodzic