reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja we Wszystkich Swietyych zostalam mama malej Lenki 3tyg ;))) w koncu mam dziecko ;)) chrzest pod koniec listopada ..
A dzis bylismy podpisac umowe wstepna na sale weselna .. wszystko sie jakos uklada ;)))
I wcale nie chce teraz ciazy , popsula by mi wszystkie plany ;) zeszla na dalszy tor
kurcze a ja mojej chrześniaczki miesiac nie widzialam, na roczku nie bylam, bo tak mnie choroba rozlozyla ehh

Ewe ciesze sie ze kryzys zazegnany a miedzy wami sie swietnie uklada a ty odpuscilas sobie temat ciazy - to idealne warunki zeby w nia zajsc ;) Tylko nie kupuj narazie sukni bo nigdy nic nie wiadomo! :) Trzymam za was mocno kciuki! :*

Justynka urodzilas juz? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry