reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Mąż mi dzis kupił na uro lg g3!!!
Cassiah
A ja wlasnie wrocilam z oliwek, jeszcze w weekend bedziemy zbierac ehh sni mi sie juz to po nocach
Madzia wszystkiego najlepszego!
U mnie 5 dni do @ a za tydz urodziny tesciowej ktora juz strasznie czeka na wnuka, boze tak bym chciala jej zrobic prezent!
U mnie 5 dni do @ a za tydz urodziny tesciowej ktora juz strasznie czeka na wnuka, boze tak bym chciala jej zrobic prezent!
taki jaki chcialas?Mąż mi dzis kupił na uro lg g3!!!
na pewno by sie bardzo ucieszyla :-)A ja wlasnie wrocilam z oliwek, jeszcze w weekend bedziemy zbierac ehh sni mi sie juz to po nocach
madziolina_p
taki jaki chcialas?
Taaaak!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja we Wszystkich Swietyych zostalam mama malej Lenki 3tyg )) w koncu mam dziecko ) chrzest pod koniec listopada ..
A dzis bylismy podpisac umowe wstepna na sale weselna .. wszystko sie jakos uklada ))
I wcale nie chce teraz ciazy , popsula by mi wszystkie plany zeszla na dalszy tor
A dzis bylismy podpisac umowe wstepna na sale weselna .. wszystko sie jakos uklada ))
I wcale nie chce teraz ciazy , popsula by mi wszystkie plany zeszla na dalszy tor
reklama
eee no to gitTaaaak!