reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej. Ja już nie wiem co się dzieje z moim cyklem. Dziś 13 dc a mnie bolą piersi jakbym była już po owu. Prędzej bym się spodziewała wydłużonego cyklu niż skróconego.

Wszyscy wkoło ciągle ta sama bajka... Kiedy dziecko... Najpierw wujek, później znowu ksiądz.. Nie wiem już czy on tak cały czas będzie się pytał jak będziemy się widzieć, a on często do biura zajeżdża gdzie pracuje... :/
Im oni na mnie bardziej naciskają tymi pytaniami, to mi się odechciewa. Jeszcze dziękuję za złote rady żebym męża oszukiwała kiedy mam owulacje. Zobaczę co on na to, że mnie tak wszyscy atakują o dziecko.

Ewelina też czytałam, że inofem lepszy ;)

reklama
Adi owu moze wystapic w idealnie regularnym cyklu nawet +- 2 dni i nie wyplywa to na dlugosc cyklu :) Dlatego dobre sa testy owu. No ja nie wiem jak to jest bo my nie jestesmy jeszcze malzenstwem a w dodatku moj dopiero konczy studia wiec narazie nikt nie oczekuje slubu a co dopiero dzieci :) Oczywiscie oprocz mojej mamy i tesciowej, one jeszcze nie sa babciami wiec podpytuja ale tak delikatnie :)

Takie pytania są męczące po jakimś czasie...
Ją robiłam w tym cyklu testy owu i miałam ją chyba wczoraj, a od dzis czuje piersi, choć w poprzednich cyklach mnie nie bolały po zabiegu i pamiętam że w cyklu w którym zaszlam też mnie bolały odrazu po owu ale nie mogę chyba tego wiązać z objawami :-D

Ja tylko temp. mierzę pod koniec cyklu, bo by mi się nie chciało tak lecieć cały cykl ;) A tak to bym wiedziała co i jak się dzieje :)
Ja nie czułam w tym miesiącu owulacji, jakoś zawsze się objawiała strasznym promieniującym bólem jajnika i ledwo mogłam chodzić w ten dzień. A teraz już piersi bolą. Jestem ciekawa kiedy @ przyjdzie. Bo pierwsza połowa cyklu może się właśnie wahać ale druga zawsze trwa 14 dni.
Ojj Lux współczuję.. ja też umieram w te dni zawsze. A żołądek też mam wrażliwy, nawet na kawę reaguje i boli strasznie. Muszę całkiem odstawić rozpuszczalną.. bo po niej najgorzej.

reklama
Do góry