Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Madziu i tak pewna czesc wyplynie czy robicie to tak czy on na tobie .. a ja z innej beczki laski co jest lepsze inofem czy inofolic bo chce zakupic .. Ł ma lepsze wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inofem podobno lepszy, tez bede go brac od grudniaMadziu i tak pewna czesc wyplynie czy robicie to tak czy on na tobie .. a ja z innej beczki laski co jest lepsze inofem czy inofolic bo chce zakupic .. Ł ma lepsze wyniki
u mnie wiedzialy baby eh, ale ja przez neta kupie, bo tanszyNigdzie nie moglam dostac inofemu tylko inofolic a inofem na zamowienie wiec zakupilam inofolic bo juz @ sie skonczyla i nie chcialam czekac a na necie roznie pisza wiec co ma byc to bedzie .. w jednej aptece nawet babka nie wiedziala co to inofem ..o losie -.-
Kasia on ma 145mln w tych badaniach )))
A dziewczynki pytanko co lepsze inofem cZy inofolic???
przy nadwadze kaza pic dwie, tak jak np ja musze pic dwie, bo mam nadwageNo ja za inofolic dalam 55zl ale w innej wolali 70zl wiec nie tak zle i slyszalam ze inofemu trzeba pic 2saszetki.dziennie a inofolicu wystarczy tylko jedna