reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzia podobno najlepsza pozycja do zaplodnienia to misjonarska z nogami na jego plecach i na pieska :) Ale oczywiscie to tylko teorie, jakby nie mozna bylo zajsc w innych pozach to ludzie by tylko to wykorzystywali jako antykoncepcje :)

Ewe no widzisz super! Moze za kilka miesiecy zdola miec te 40 mln! Tylko musi pojsc do urologa, napewno mu poleci co ma robic zeby to osiagnac :) I napewno wtedy szybko zaskoczy :)

Wiem wiem że misjonarska najlepsze i to z nogami w górze ale mnie po prostu poniosło hi hi ale dziś powtórzymy ale idziemy wieczorem na imprezę halloweenową i nie wiem czy mój pan będzie po prostu stanie hehe tak czy tak jak miało plemniczek dotrzeć dotrze i już!

Nigdzie nie moglam dostac inofemu tylko inofolic a inofem na zamowienie wiec zakupilam inofolic bo juz @ sie skonczyla i nie chcialam czekac a na necie roznie pisza wiec co ma byc to bedzie .. w jednej aptece nawet babka nie wiedziala co to inofem ..o losie -.-

Kasia on ma 145mln w tych badaniach ;))))
A dziewczynki pytanko co lepsze inofem cZy inofolic???

Wow gratulacje!! Super kochana :) No to dzialajcie ostro w tym miesiacu, napewno od razu sie uda zobaczysz! :) I polec nam co trzeba robic zeby tak facetowi szybko nasienie poprawic :p To ja swojego poinstruuje :)
U mnie jeszcze 7 dni do @. Narazie nie czuje nic ani na @ ani na ciaze...

reklama
Do góry