reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzia podobno najlepsza pozycja do zaplodnienia to misjonarska z nogami na jego plecach i na pieska :) Ale oczywiscie to tylko teorie, jakby nie mozna bylo zajsc w innych pozach to ludzie by tylko to wykorzystywali jako antykoncepcje :)

Ewe no widzisz super! Moze za kilka miesiecy zdola miec te 40 mln! Tylko musi pojsc do urologa, napewno mu poleci co ma robic zeby to osiagnac :) I napewno wtedy szybko zaskoczy :)

Wiem wiem że misjonarska najlepsze i to z nogami w górze ale mnie po prostu poniosło hi hi ale dziś powtórzymy ale idziemy wieczorem na imprezę halloweenową i nie wiem czy mój pan będzie po prostu stanie hehe tak czy tak jak miało plemniczek dotrzeć dotrze i już!

Nigdzie nie moglam dostac inofemu tylko inofolic a inofem na zamowienie wiec zakupilam inofolic bo juz @ sie skonczyla i nie chcialam czekac a na necie roznie pisza wiec co ma byc to bedzie .. w jednej aptece nawet babka nie wiedziala co to inofem ..o losie -.-

Kasia on ma 145mln w tych badaniach ;))))
A dziewczynki pytanko co lepsze inofem cZy inofolic???

Wow gratulacje!! Super kochana :) No to dzialajcie ostro w tym miesiacu, napewno od razu sie uda zobaczysz! :) I polec nam co trzeba robic zeby tak facetowi szybko nasienie poprawic :p To ja swojego poinstruuje :)
U mnie jeszcze 7 dni do @. Narazie nie czuje nic ani na @ ani na ciaze...

reklama
Do góry