reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
To zalezy. Na moich chorwackich raz pisalo 72 h a na jednych polskich 24 h. To orientacyjnie. Wstrzymaj sie jeszcze a jak juz pokaza sie dwie takie same kreski to dzialajcie ze 3 dni conajmniej :)

Czeeść :)

Cassiah, jeśli chodzi o badania to postanowiłam je zrobić do końca roku, a na wizytę idę w styczniu. Postanowiłam pójść do gina koleżanki ;) I chociaż się wstydzę, bo to facet, młody i na dodatek przystojny, ale podjęłam decyzję i koniec :)
Spotkałam dziś księdza, który udzielał nam ślubu i już się pytał, czy czasem nam się rodzina nie powiększy... To powiedziałam, że mąż niezdecydowany, a on, że z nim pogada jak go spotka xD
Wczoraj urodziła koleżanka męża i tak długo patrzył na zdjęcie, że miałam już myśli, że on też chce bobaska :D Napił się wieczorem i pytam czy nie chce czasem zacząć się starać, to ciągle nieee... :/
Mam nadzieję, że może trafimy na jakąś spontaniczną owulację i się uda, bo omijamy z założenia tylko dni płodne :))
A dziś koledze się synek urodził, i nawet tydzień temu przepowiedziałam, że to będzie 30.10 i jeeest!! :D

Czeeść :)

Cassiah, jeśli chodzi o badania to postanowiłam je zrobić do końca roku, a na wizytę idę w styczniu. Postanowiłam pójść do gina koleżanki ;) I chociaż się wstydzę, bo to facet, młody i na dodatek przystojny, ale podjęłam decyzję i koniec :)
Spotkałam dziś księdza, który udzielał nam ślubu i już się pytał, czy czasem nam się rodzina nie powiększy... To powiedziałam, że mąż niezdecydowany, a on, że z nim pogada jak go spotka xD
Wczoraj urodziła koleżanka męża i tak długo patrzył na zdjęcie, że miałam już myśli, że on też chce bobaska :D Napił się wieczorem i pytam czy nie chce czasem zacząć się starać, to ciągle nieee... :/
Mam nadzieję, że może trafimy na jakąś spontaniczną owulację i się uda, bo omijamy z założenia tylko dni płodne :))
A dziś koledze się synek urodził, i nawet tydzień temu przepowiedziałam, że to będzie 30.10 i jeeest!! :D
zeby sie maz nie zdziwil, jak raz okres nie przyjdzie :-D

Właśnie! Hehe
A u mnie dziewczyny chyba sie unormowalo, bo jutro z kalendarza owu, a dzis taki test! Dzis trzeba dzialac i jutro!
A potem 14 powinnam dostać @ a to nasza 10 rocznica związku, ale byłby prezent!

Załączniki

• 1446219928611.jpg
    1446219928611.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Dobra dziewczyny wczorajszy obowiązek bardzo przyjemny wykonany tylko szybki bo mężulek był nieco wyposzczony hihi. A ja głupia wiecie na co wpadłam? Czy tak samo łatwą drogę mają plemniki jak kochamy sie tak, że ją siedzę na nim i myślę, czy nie wyplynely Hehe
Przepraszam, że ją takie rzeczy... Hihi

Do góry