reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
To zalezy. Na moich chorwackich raz pisalo 72 h a na jednych polskich 24 h. To orientacyjnie. Wstrzymaj sie jeszcze a jak juz pokaza sie dwie takie same kreski to dzialajcie ze 3 dni conajmniej :)

Czeeść :)

Cassiah, jeśli chodzi o badania to postanowiłam je zrobić do końca roku, a na wizytę idę w styczniu. Postanowiłam pójść do gina koleżanki ;) I chociaż się wstydzę, bo to facet, młody i na dodatek przystojny, ale podjęłam decyzję i koniec :)
Spotkałam dziś księdza, który udzielał nam ślubu i już się pytał, czy czasem nam się rodzina nie powiększy... To powiedziałam, że mąż niezdecydowany, a on, że z nim pogada jak go spotka xD
Wczoraj urodziła koleżanka męża i tak długo patrzył na zdjęcie, że miałam już myśli, że on też chce bobaska :D Napił się wieczorem i pytam czy nie chce czasem zacząć się starać, to ciągle nieee... :/
Mam nadzieję, że może trafimy na jakąś spontaniczną owulację i się uda, bo omijamy z założenia tylko dni płodne :))
A dziś koledze się synek urodził, i nawet tydzień temu przepowiedziałam, że to będzie 30.10 i jeeest!! :D

Czeeść :)

Cassiah, jeśli chodzi o badania to postanowiłam je zrobić do końca roku, a na wizytę idę w styczniu. Postanowiłam pójść do gina koleżanki ;) I chociaż się wstydzę, bo to facet, młody i na dodatek przystojny, ale podjęłam decyzję i koniec :)
Spotkałam dziś księdza, który udzielał nam ślubu i już się pytał, czy czasem nam się rodzina nie powiększy... To powiedziałam, że mąż niezdecydowany, a on, że z nim pogada jak go spotka xD
Wczoraj urodziła koleżanka męża i tak długo patrzył na zdjęcie, że miałam już myśli, że on też chce bobaska :D Napił się wieczorem i pytam czy nie chce czasem zacząć się starać, to ciągle nieee... :/
Mam nadzieję, że może trafimy na jakąś spontaniczną owulację i się uda, bo omijamy z założenia tylko dni płodne :))
A dziś koledze się synek urodził, i nawet tydzień temu przepowiedziałam, że to będzie 30.10 i jeeest!! :D
zeby sie maz nie zdziwil, jak raz okres nie przyjdzie :-D

Właśnie! Hehe
A u mnie dziewczyny chyba sie unormowalo, bo jutro z kalendarza owu, a dzis taki test! Dzis trzeba dzialac i jutro!
A potem 14 powinnam dostać @ a to nasza 10 rocznica związku, ale byłby prezent!

Załączniki

• 1446219928611.jpg
    1446219928611.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Dobra dziewczyny wczorajszy obowiązek bardzo przyjemny wykonany tylko szybki bo mężulek był nieco wyposzczony hihi. A ja głupia wiecie na co wpadłam? Czy tak samo łatwą drogę mają plemniki jak kochamy sie tak, że ją siedzę na nim i myślę, czy nie wyplynely Hehe
Przepraszam, że ją takie rzeczy... Hihi

Do góry