madziolina_p
Fanka BB :)
A nie do 36?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby sie maz nie zdziwil, jak raz okres nie przyjdzieCzeeść
Cassiah, jeśli chodzi o badania to postanowiłam je zrobić do końca roku, a na wizytę idę w styczniu. Postanowiłam pójść do gina koleżanki I chociaż się wstydzę, bo to facet, młody i na dodatek przystojny, ale podjęłam decyzję i koniec
Spotkałam dziś księdza, który udzielał nam ślubu i już się pytał, czy czasem nam się rodzina nie powiększy... To powiedziałam, że mąż niezdecydowany, a on, że z nim pogada jak go spotka xD
Wczoraj urodziła koleżanka męża i tak długo patrzył na zdjęcie, że miałam już myśli, że on też chce bobaska Napił się wieczorem i pytam czy nie chce czasem zacząć się starać, to ciągle nieee... :/
Mam nadzieję, że może trafimy na jakąś spontaniczną owulację i się uda, bo omijamy z założenia tylko dni płodne )
A dziś koledze się synek urodził, i nawet tydzień temu przepowiedziałam, że to będzie 30.10 i jeeest!!