reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja go zalozylam bo mialam mala plame na wkladce i myslalam ze sie rozkreca i juz sie zabezpieczylam ale w pracy po kilku godz go wyjelam by sprawdzic co sie dzieje i jednak nic .. ale susza czyli brak sluzu i bol piersi wiec i tak przylezie spookojnie ;)

Ewela juz ci mowilam ze moj ojciec mial o wiele mniej plemnikow niz twoj facet a zobacz jaka zdrowa i piekna sie urodzilam :D Kciuki za nastepny cykl :*

Hej. Szkoda Ewelina.. ale jeszcze przyjdzie ten dobry czas :) Następny cykl to kolejna nadzieja :)

Ja miałam dziś sen.. ja pierniczę.. nie dowierzam normalnie xD
Śniło mi się, że jestem w ciąży. Najpierw myślałam, że będzie tylko jedno dziecko, a potem okazało się, że jest dwoje albo troje :O
Miałam piękny ciążowy brzuszek, a poza tym moje ciało się nie zmieniło :D Ale nikt nie wiedział, że jestem w ciąży i dopiero jak miałam jechać na porodówkę to się każdy dowiedział. Wody mi odeszły, a ja nawet spakowana nie byłam i nie mogłam dojechać do szpitala, nikt nie miał czasu mnie zawieść :( A teściowa do mnie przyszła i mówi, że to nie jest dziecko jej syna, bo termin porodu się nie zgadza, jakby wiedziała kiedy się kochaliśmy z mężem xD I na koniec miałam migawkę, że karmię piersią... ale KOTY :D Oooo rany.. Jak mężowi powiem, to mnie wyśmieje.
Sen pewnie dlatego taki miałam, bo znajomi czekają na poród, a koty, bo moja kotka ma trzy brzdące i kocham koty w ogóle, ciągle je noszę na rękach i się z nimi bawię :D

Trzymam kciuki za wszystkie starające się :*

Dziewczyny i weźcie mi to wytlumaczcie... Pierwszy test owu 9dc w poniedziałek, patrząc na kolejne stwierdzilam, że już po owu, albo jej nie bedzie a na dole dzisiejszy, wg kalendarzyka owu w sobotę, nie czaje:p

Załączniki

• 1446121407970.jpg
    1446121407970.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Adi haha no niezly sen :D Ale oby sie spelnil ;) Ale tylko do tej czesci z porodem ;) I co bylas badanja robic u gina czy przekladacie starania?

Madziu na te bladziochy nie zwracaj uwagi, bardziej blada czy mniej blada to nie ma znaczenia. Kreska musi byc taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza i wtedy licz ze do 72 h bedzie owu :)

Do góry