reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Jeju ją już nie czaje, trzy ostatnie okresy miałam idealnie regularne- co 26, 26 i 27 dni. Test owu robiłam wczoraj, czyli w 9dc i była druga średnio widoczna kreską, jak uda mo sie wstawić foto to bedzie poniżej. Dzis w ciągu dnia wyszedł mi jasniejszy niż wczoraj, a zrobiłam przed chwilą i prawie żadnej kreski, czyż bym przegapila owulke? Aaa!!!
Wg kalendarza owu powinna być w sobotę...

Organizm musi dojsc do siebie na poczatku nie wszystko.bedzie idelanie ..owu moze sie przesunac @ tez i mimo ze wczesniej bylo okey to teraz moze zwariowac ..

A u mnie chyba cos sie rozkreca @ wieec heeelol

Ewe przykro mi :(

Madziu kazdy cykl jest inny wbrew pozorom. Sprawdzaj dalej, moze kreska sie pojawi. A i pamietam ze nawet u zdrowej kobiety moga sie pojawic nawet 2 cykle bezowulacyjne w ciagu roku.

reklama
Do góry