reklama
ja w tej straconej ciazy tez zaszlam jakos krotko po @ :-)A ja wlasnie gadalam z babcia mojego chlopaka i mowila mi ze ona w pierwsza ciaze zaszla w 5 dc! A ty madzia pamietam ze tez chyba w pierwsza zaszlas jakos na poczatku cyklu? Moze teraz tez powinnas sie wlasnie w te dni starac
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
No @ miala byc dzis ale jakos jej nie ma i o niej nie mysle , nie mam na to teraz glowy .. ale piersi bola nieziemsko wiec to co zwykle ..jedyny plus to nic mi nie wyskoczylo kolo ust tak jak zwykle
Cassiah
Fanka BB :)
Ewelinko jak tam u Ciebie? mam nadzieję, ze tak jak u mnie.... cisza
A na kiedy masz termin? Joooj zaczynalysmy razem, ty zaraz rodzisz a ja nawet w ciazy nie jestem Ale ze mnie nieudacznik
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Na dzis
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ostatnio przychodzila jak w zegarku az bylam w szoku a tu znowu jakis psikus ;/ no tak.cuuukierek albo psikus hehehe mam psikusa
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Eee nie ma sensu Kasiu serio
Kasiu jaki nieudacznik! To masze dzieci wybieraja sobie date urodzenia. Moje musialy sie pospieszyc bo kuz maja stara matke a termin tak jak Ewelinka pisala.... na dzis.
Jestem z Wami myslami i trzymam.za Was kciuki! Wam tez sie uda!!! Nie ma innej opcji
Jestem z Wami myslami i trzymam.za Was kciuki! Wam tez sie uda!!! Nie ma innej opcji
reklama