reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

polecam tez pro vag Pomaga w utrzymaniu prawidłowej flory bakteryjnej i zapobiega zapaleniom, które mogą utrudnić dojście plemników do komórki jajowej kobiety ale pro vag należy brać przez dłuży okres czasu aby zadziałał pozdrawiam

reklama
Jeszcze masz czas, do 15 dc powinny wyjsc :) Ja w tym mies nie robie. Nie pije tez wiesiolka ani kwasu foliowego. Po prostu nie robie nic oprocz czestego przytulania (kiedy mamy ochote) :) Zobaczymy co z tego wyjdzie. U mnie dzis 14 dc.

Noi prawidłowo, czasem tak bez zbytniego starania najlepiej!
Tak, wiem że jest czas na dwie grube krachu, ale wolalam już od dzis robic, żeby spr, czy po zabiegu nic sie niepoprzwsuwalo

A ja wlasnie gadalam z babcia mojego chlopaka i mowila mi ze ona w pierwsza ciaze zaszla w 5 dc! A ty madzia pamietam ze tez chyba w pierwsza zaszlas jakos na poczatku cyklu? Moze teraz tez powinnas sie wlasnie w te dni starac :)

reklama
Do góry