reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć dziewczyny.
Pogoda to chyba dziś wszędzie taka straszna :/ Wieje i pada przelotnie.. Brr..
Spadła temperatura i przyszła @.
Ale co najciekawsze mąż jakiś zawiedziony :D Przecież my się nie staraliśmy, a on nadziei nabrał i bardzo się rozczarował... Już go nie rozumiem :/ Niby nie chce, ale jakby się przydarzyło to by się cieszył.. xd

Ewelina może to proroczy sen :)
I ja ta jak Lux wierzę, że każda z nas doczeka się maleństwa :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Pogoda to chyba dziś wszędzie taka straszna :/ Wieje i pada przelotnie.. Brr..
Spadła temperatura i przyszła @.
Ale co najciekawsze mąż jakiś zawiedziony :D Przecież my się nie staraliśmy, a on nadziei nabrał i bardzo się rozczarował... Już go nie rozumiem :/ Niby nie chce, ale jakby się przydarzyło to by się cieszył.. xd

Ewelina może to proroczy sen :)
I ja ta jak Lux wierzę, że każda z nas doczeka się maleństwa :)
no bo faceci tak maja, ze trzeba ich przed faktem dokonanym postawic, sami na nic sie swiadomie nie umieja zdecydowac :-(

Ewelinko trzymam kciuki &&&&&&&
Ps. Mi tez zostało 5 dni....,

O rany!! To juz?!?! Powodzenia i pisz jak tam co tam :) Zazdro! :D

Hej dziewczynki. No i znowu piatek... Nie macie wrazenia ze co chwile jest piatek? Ale ten czas zapieprza... Nie ogarniam ze zaraz Zaduszki. Albo to ze juz 10 miesiac sie staram i to piekło @ trwa i trwa.. A ja mam wrazenie ze dopiero co faceta namawialam zeby sie zgodzil :) Pamietam ze pierwszy raz zgodzil sie skonczyc we mnie na moje urodziny :) Chcialabym troche zwolnic ten czas bo to szalenstwo!
Ja akurat w czasie plodnych ale juz nie badam sluzu, nie robie testow, nie kalkuluje, bo to i tak nic nie daje, po prostu przytulamy sie kiedy sie zachce :) Milego weekendu wszystkim! :*

Cassiah i tak najlepiej! Oby te spontaniczne przytulanki zaowocowały!
My sie wczoraj oficjalnie dowiedzieliśmy, że znajomi, którzy sie starali ok roku będą mieć dzidzi, to 9 tydz I Sie mega ciesze, ale boją sie, bo raz poronila, a dodatkowo jeszcze jedna znajoma zaszła po staraniach i jest w 16 tyg, tera Cass na mnie !!!

Madziu to chyba zalezy od faceta wiesz ... moj nigdy nie ma z tym problemu i zawsze dochodzi .. czy jest mega zmeczony , czy ma troche wypite boo przeciez jak jest mega uwzdryngolony to logiczne ze nie ma mowy o seksie tylkoo od razu lulu ;)
Kasia super podejscie obys dlugo sie go trzymala ! ;))

Super! Miło słyszeć ze komus sie udaje nawet po roku :) Dlatego ja sobie wlasnie taki termin wyznaczylam zanim zaczne sie martwic :) Wiadomo ze kazda @ to smuteczek ale jakos wierze ze do konca roku mi sie uda :)

Moj tez nie ma problemow z dojscjem zazwyczaj ale zdarzylo mi sie kilka razy. Wlasnie jak jest b zmeczony albo po alko. A moj to w ogole ma takie cos ze woli konczyc "poza mna" niz "we mnie" :) Oczywiscie teraz robi to dla dobra dziecka, ale wczesniej nigdy sie nie zabezpieczalismy dzieki temu ;) Po prostu kazdy jest inny :) A poza tym potencja nie ma zwiazku z plodnoscia wiec nie masz sie co martwic :)

Dobranoc!
My postanowiliśmy spróbować od tego cyklu, owu wypada wg kalendarzyk na koniec października, ale od jutra robię testy owu, bo chce sprawdzić, czy po zabiegu ok czy nie przesunęła sie

reklama
Do góry