reklama
adiika
Fanka BB :)
oj zebys sie nie zdziwila
Kurczę Lux.. a znasz taki przypadek? Zaraz zacznę rozmyślać o tym na poważnie, że mogę być.. jak nie dostanę @ między 17 a 21 to już w ogóle.. No i temp. zawszę mierzę pod koniec cyklu, bo nigdy nie wiem kiedy dostanę, a termometr mi zawsze pomaga to określić i wiem, że albo w ten sam dzień albo w kolejny dostanę Ale szczerze, to byłabym baaardzo zaskoczona ;D
Kurczę Lux.. a znasz taki przypadek? Zaraz zacznę rozmyślać o tym na poważnie, że mogę być.. jak nie dostanę @ między 17 a 21 to już w ogóle.. No i temp. zawszę mierzę pod koniec cyklu, bo nigdy nie wiem kiedy dostanę, a termometr mi zawsze pomaga to określić i wiem, że albo w ten sam dzień albo w kolejny dostanę Ale szczerze, to byłabym baaardzo zaskoczona ;D
znam kilka takich przypadkow...wiesz, jednak wycieka ten plyn z plemnikami, ja zawsze potem mam cykroa mimo omijanych dni plodnych
Cassiah
Fanka BB :)
Ja super, wlasnie dzwonilam do kliniki i dowiedzialam sie ze badanie nasienia kosztuje tylko 170 zl, a nasienie moge ja odniesc nawet, bo wlasnie u mnie problemem w namowieniu mojego bylo tylko to ze on nie chcial tego nosic tam i sie tam pokazywac. Wiem zenada. Ale ciesze sie ze i bez niego mozna to zalatwic
reklama