reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Dzieeeekuje slicznie !!!!
madziolina_p
Fanka BB :)
Właśnie ladnemu we wszystkim ładnie
adiika
Dzień dobry!
Ewelinakotalek super kurtka i ładny kolor Ja chcę jechać dziś po płaszcz, tylko ta cena prawie 600 zł... Mąż mówi, że dołoży mi 250, tylko nie wiem czy kupię, bo nie widziałam jej na żywo tylko w necie Jest już tak zimno, a ja jak zwykle z zakupami na ostatnią chwilę..
Ja muszę niestety swoje plany odłożyć, bo mąż się puka w głowę na myśl o dziecku, być może zaczniemy starania od maja 2016
Ewelinakotalek super kurtka i ładny kolor Ja chcę jechać dziś po płaszcz, tylko ta cena prawie 600 zł... Mąż mówi, że dołoży mi 250, tylko nie wiem czy kupię, bo nie widziałam jej na żywo tylko w necie Jest już tak zimno, a ja jak zwykle z zakupami na ostatnią chwilę..
Ja muszę niestety swoje plany odłożyć, bo mąż się puka w głowę na myśl o dziecku, być może zaczniemy starania od maja 2016
Cassiah
Moj chlopak tez sie pukal na poczatku, u mnie instynkt sie przebudzil tak z 2,5 roku temu, wczesniej go powolutku namawialam a potem coraz mocniej i dopiero po 2 latach sie zgodzil i stwierdzil ze mozemy zaczynac staranka. Myslalam ze namowienie go bedzie najciezsza przeszkoda ale jednak ciezsza jest samo zajscie bo nie mamy na nie wplywu... Dlatego tak mi sie dluzy to czekanie na potomka bo oprocz staranek licze ten czas kiedy czekalam az on dojrzeje (on jest 2 l ode mnie mlodszy dlatego mu wybaczylam)
a moje wiele by dal by miec dziecko i boli go ta przerwa w staraniachMoj chlopak tez sie pukal na poczatku, u mnie instynkt sie przebudzil tak z 2,5 roku temu, wczesniej go powolutku namawialam a potem coraz mocniej i dopiero po 2 latach sie zgodzil i stwierdzil ze mozemy zaczynac staranka. Myslalam ze namowienie go bedzie najciezsza przeszkoda ale jednak ciezsza jest samo zajscie bo nie mamy na nie wplywu... Dlatego tak mi sie dluzy to czekanie na potomka bo oprocz staranek licze ten czas kiedy czekalam az on dojrzeje (on jest 2 l ode mnie mlodszy dlatego mu wybaczylam)
reklama
Cassiah
No moj teraz tez by chcial. Mowi ze jego zycie bez dzieci nie ma sensu. Ale on tak zwlekal bo myslal ze to szybko pojdzie bo myslal ze skoro ma wysoki poziom testosteronu to napewno jest mega plodny. Nijak mu przetlumaczyc ze czasem nie ma reguly.