reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heeejo u nas tak samo dlatego wczoraj zakupilam o taka zimowke ;))

Załączniki

• 1444638161965.jpg
    1444638161965.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 39
No u nas tez zmiana pogody, z deszczy i cieplego wiatru na ostre slonce i ziiiimny wiatr. Lubie taka pogode :) Ewelinka kurteczka super ale ladnemu we wszystkim ladnie :)

Dzień dobry! :)
Ewelinakotalek super kurtka i ładny kolor :) Ja chcę jechać dziś po płaszcz, tylko ta cena prawie 600 zł... Mąż mówi, że dołoży mi 250, tylko nie wiem czy kupię, bo nie widziałam jej na żywo tylko w necie :D Jest już tak zimno, a ja jak zwykle z zakupami na ostatnią chwilę..

Ja muszę niestety swoje plany odłożyć, bo mąż się puka w głowę na myśl o dziecku, być może zaczniemy starania od maja 2016 :(

Moj chlopak tez sie pukal na poczatku, u mnie instynkt sie przebudzil tak z 2,5 roku temu, wczesniej go powolutku namawialam a potem coraz mocniej i dopiero po 2 latach sie zgodzil i stwierdzil ze mozemy zaczynac staranka. Myslalam ze namowienie go bedzie najciezsza przeszkoda ale jednak ciezsza jest samo zajscie bo nie mamy na nie wplywu... Dlatego tak mi sie dluzy to czekanie na potomka bo oprocz staranek licze ten czas kiedy czekalam az on dojrzeje (on jest 2 l ode mnie mlodszy dlatego mu wybaczylam) :(

Moj chlopak tez sie pukal na poczatku, u mnie instynkt sie przebudzil tak z 2,5 roku temu, wczesniej go powolutku namawialam a potem coraz mocniej i dopiero po 2 latach sie zgodzil i stwierdzil ze mozemy zaczynac staranka. Myslalam ze namowienie go bedzie najciezsza przeszkoda ale jednak ciezsza jest samo zajscie bo nie mamy na nie wplywu... Dlatego tak mi sie dluzy to czekanie na potomka bo oprocz staranek licze ten czas kiedy czekalam az on dojrzeje (on jest 2 l ode mnie mlodszy dlatego mu wybaczylam) :(
a moje wiele by dal by miec dziecko i boli go ta przerwa w staraniach :sorry:

reklama
No moj teraz tez by chcial. Mowi ze jego zycie bez dzieci nie ma sensu. Ale on tak zwlekal bo myslal ze to szybko pojdzie bo myslal ze skoro ma wysoki poziom testosteronu to napewno jest mega plodny. Nijak mu przetlumaczyc ze czasem nie ma reguly.

Do góry