a jako kto pracujesz?Otóż to, trzeba sobie w życiu radzić Mówi się, że dla chcącego nic trudnego i człowiek jak będzie bardzo chciał to do wszystkiego się dostosuje Ważne, że chcesz pracować i jeszcze jak sprawia Ci ona przyjemność, to już bajka
Ja mam czasem trudne dni i nie mam ochoty jechać do pracy, ale trzeba, to później się ciągnie dzień jak flaki z olejem :/ Teraz mam wolne, bo obrona... ale jak pomyślę, że mam wrócić tam zaraz, to eeechhh... :/
reklama
U mnie wlasnie @ sie rozkrecila. Ale nie dam sie jej, wlasnie ide na paznokcie i nie zamierzam sie nia przejmowac!
super podejscie kochana :-)
Jako księgowa, sekretarka, pomagam też przy pracach w gospodarstwie, jeżdżę do banku z przelewami, różnie, więc na nudę nie mogę narzekać, bo codziennie coś tam innego jest do zrobienia
przynajmniej czas Ci szybko leci :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja tez wczoooraj bylam na pazurach ) i humor od razu lepszy )
Ja tez wczoooraj bylam na pazurach ) i humor od razu lepszy )
ja czekam az moja kosmetyczka wroci z wyjazdu lub do innej sie przeniose by miec blizej
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Cos sie dzieje zlego z moim ccialem ;(
Jem to co zwykle a ja puchne tyyje ..no masakra ..wiem ze czlowiek ma mniej ruchu ale tego jeszcze nie mialam .. zle sie z soba czuje ;(
Jem to co zwykle a ja puchne tyyje ..no masakra ..wiem ze czlowiek ma mniej ruchu ale tego jeszcze nie mialam .. zle sie z soba czuje ;(