reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Dostarczyc mozna kiedy sie chce teoretycznie, ale najlepiej do godziny bo wtedy nic sie z nimi nie dzieje. No ja wsiadam w auto i jestem za 10 min w klinice wiec nieproblem :) No i ktokolwiek moze doniesc.
Biedna, ja nigdy nie umialam sie uczyc po nocy, zdecydowanie rano lepiej mi mozg pracuje. A ty juz na nogach to i tak wczesnie wstalas :)

reklama
Cassiah to się szybciej teraz dowiecie co i jak, jak wzięlas sprawy w swoje ręce ;)

Ja to jestem typowym nocnym markiem i lepiej mi sie uczyć jest w nocy, bo nic mnie nie rozprasza ;)

Kurczę ale fajnie :) Pewnie jesteś jedyną albo nieliczną kobietą w gronie męskim wśród pracowników i zapewne dużo klientów-mężczyzn się przewija przez sklep w ciągu dnia ;)
Ja to o wiele bardziej lubię pracować z facetami :D W pracy jestem jedną z 2 kobiet na ok. 20 mężczyzn.

Kurczę ale fajnie :) Pewnie jesteś jedyną albo nieliczną kobietą w gronie męskim wśród pracowników i zapewne dużo klientów-mężczyzn się przewija przez sklep w ciągu dnia ;)
Ja to o wiele bardziej lubię pracować z facetami :D W pracy jestem jedną z 2 kobiet na ok. 20 mężczyzn.
dwie baby jestesmy na sklepie :-D samca brak, samiec jedynie w soboty tu jest, bo my soboty wolne mamy

reklama
Otóż to, trzeba sobie w życiu radzić :) Mówi się, że dla chcącego nic trudnego i człowiek jak będzie bardzo chciał to do wszystkiego się dostosuje ;) Ważne, że chcesz pracować i jeszcze jak sprawia Ci ona przyjemność, to już bajka :D
Ja mam czasem trudne dni i nie mam ochoty jechać do pracy, ale trzeba, to później się ciągnie dzień jak flaki z olejem :/ Teraz mam wolne, bo obrona... ale jak pomyślę, że mam wrócić tam zaraz, to eeechhh... :/

Do góry