reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Nie, TSH robisz w jakimkolwiek dniu. Mozesz tez w pierwszym miesiacu sprobowac robic testy owu zeby zobaczyc czy masz owulacje.

Wiem Luxi, mi sie wydaje ze juz cala wiecznosc sie staram, juz nie pamietam jak to bylo bez staranek hehe. Mam nadzieje ze w tym mies w koncu sie udalo. Narazie nic nie czuje tylko piersi pod pachami jak zwykle.

reklama
Nie, TSH robisz w jakimkolwiek dniu. Mozesz tez w pierwszym miesiacu sprobowac robic testy owu zeby zobaczyc czy masz owulacje.

Wiem Luxi, mi sie wydaje ze juz cala wiecznosc sie staram, juz nie pamietam jak to bylo bez staranek hehe. Mam nadzieje ze w tym mies w koncu sie udalo. Narazie nic nie czuje tylko piersi pod pachami jak zwykle.

wiesz moje pol roku to tez byla wiecznosc, gdy zaskoczylam to az nie uwiezylam :szok:

Tym bardziej boli taka strata. Oczywiscie kazde poronienie boli ale chyba nie tak jak wyczekiwana tyle miesiecy ciaza. Rozumiemy to najlepiej my tak dlugo starajace sie. Luxi dzielna z ciebie babka. I rozumiem twoje zdziwienie, tez sie zdziwie jak zajde bo dlaczego akurat ten miesiac skoro przez 8 poprzednich nie wychodzilo? :) To samo mi mowila wlasnie kolezanka ostatnio, zaszla po 12 cyklach i tez mowi, taaa napewno, 11 miesiecy intensywnych staran i nic to czemu akurat teraz :) Los jest nieprzewidywalny!

Tym bardziej boli taka strata. Oczywiscie kazde poronienie boli ale chyba nie tak jak wyczekiwana tyle miesiecy ciaza. Rozumiemy to najlepiej my tak dlugo starajace sie. Luxi dzielna z ciebie babka. I rozumiem twoje zdziwienie, tez sie zdziwie jak zajde bo dlaczego akurat ten miesiac skoro przez 8 poprzednich nie wychodzilo? :) To samo mi mowila wlasnie kolezanka ostatnio, zaszla po 12 cyklach i tez mowi, taaa napewno, 11 miesiecy intensywnych staran i nic to czemu akurat teraz :) Los jest nieprzewidywalny!

wyjelas mi to z ust, prawda jest taka, ze z jednej strony jak czlowiek dlugo sie stara to sie cieszy, ze sa te starania i jest nadzieja a z drugiej strony taki strach, bo miesiac za miesiacem leci i nic :no: nic nie cieszy...choc dzis jak mijalismy sklep dzieciecy i byly przepiekne ubranka to takich skrzydel dostalam i wiem, ze czas do staran mi zleci i jakos tak to przy zyciu mnie trzyma :-)

No pewnie, nadzieja umiera ostatnia :) Ja mam najwieksze kryzysy tylko jak mam plamienia, bo wtedy wiem ze nazajutrz czy pojutrze @ dopiero przyjdzie i nie moge cyklu rozpoczac a juz wiem ze nic z tego. A juz pod koniec @ do kolejnej znow ta glupia nadzieja wraca :)

No pewnie, nadzieja umiera ostatnia :) Ja mam najwieksze kryzysy tylko jak mam plamienia, bo wtedy wiem ze nazajutrz czy pojutrze @ dopiero przyjdzie i nie moge cyklu rozpoczac a juz wiem ze nic z tego. A juz pod koniec @ do kolejnej znow ta glupia nadzieja wraca :)

wazne, ze mamy sile marzyc i walczyc, bo to jest najwazniejsze!!!! i musimy wierzyc, ze kiedys sie uda

reklama
Do góry