Lux a Wy ile się staracie?
Cassiah mówią, że do roku jak się nie uda, to wtedy badania, ale całkowicie Cię rozumiem, że niepokoisz się po 9 cyklach. Pamiętasz może jakie badania przed planowaniem wykonać? Myślę, że przyjdzie Wasz czas i urodzicie piękne dzieci
Zobaczycie
Mam jeszcze przeczucie, że u mnie może być podobnie, że będę musiała dłużej się starać, a może wcale nie będę mogła mieć dzieci.. Kto wie.
Opowiem Wam jedną historię, która wydarzyła się w wiosce obok. Kobieta już po 40stce całe życie żyła w przekonaniu, że nie może mieć dzieci, bo lekarz powiedział jej, że jest bezpłodna. A tu nagle pyk ona jedzie do ośrodka zdrowia, bo ją brzuch boli, a oni jej mówią, że ona rodzi! Wiecie jaki szok przeżyła?
Teraz jej synek jest chyba w 1 klasie podstawówki, duży i zdrowy
Nawet takie cuda się zdarzają
Więc głowa do góry Kochane, mam nadzieję, że to też doda Wam otuchy :*
Ja się wczoraj wkurzyłam na maksa. Poszłam na imprezę rodzinną od strony męża, a tam co? Wchodzę do kuchni, oczy na mnie czy nie mamy do przekazania ważnej informacji, ja na męża spojrzałam i mówię, że nie, a oni do nas, że myśleli, że my też ogłosimy ciążę, bo kuzynka męża się na dniach dowiedziała, że ona jest. I że by śmiesznie było gdyby się okazało, że trzy porody w rodzinie na przyszły rok się szykują i haha hihi :/ Potem niekończące się pytania "kiedy Wy"... Ech... Przecież ciąża to nie wyścigi, to nie o to tu chodzi. Dziecko to ma być dowód miłości dwojga ludzi i na nas też przyjdzie czas. Aż mi się odechciało starać od listopada... Serio
I mój mąż siedział cały czas niewzruszony jak głaz, tylko ja się musiałam w tej kwestii odzywać, jakby tylko ode mnie to zależało. Masakra :/
Przepraszam, że się rozpisałam, ale niestety nie mam gdzie wyładować swojej frustracji, wybaczcie
:*