wiesz sa tez babcie, ktore nie chca bawic wnukow, bo chca odpoczac na emeryturzeMoja mama nie pracuje, więc mogłaby się zajmować, nawet jakbym była w pracy, a pracuję tam, gdzie mieszkają moi rodzice.
I ja w sumie bym wolała liczyć tylko na siebie Luxuorius
reklama
moja tesciowa wychowuje swoja wnuczke od narodzin i powiedziala wprost, ze nigdy wiecej i dobrze, bo ja i tak bym jej dziecka nie oddala pod opiekeMasz rację Myślę też, że moja teściowa nie byłaby taka chętna, bo teraz jej córka jest w ciąży i na wiosnę będzie już z nami maleństwo i te chętniej będzie bawiła, bo nasze będzie miała "pod nosem"
adiika
Fanka BB :)
Dlatego ja bym pod jednym dachem nie chciała swojego dziecka wychowywać..
Moja koleżanka mieszka z teściami i niby mają całą górę dla siebie, a teściowa we wszystko się wpier****. Jak mały zapłacze, to ta już leci, że krzywda mu się dzieje. Ja bym strasznie takiej sytuacji nie chciała :/
Moja koleżanka mieszka z teściami i niby mają całą górę dla siebie, a teściowa we wszystko się wpier****. Jak mały zapłacze, to ta już leci, że krzywda mu się dzieje. Ja bym strasznie takiej sytuacji nie chciała :/
Melduje iz bratowa juz po prenatalnych, z maluszkiem wszystko dobrze, machal do nich raczkami i nozkami, i chyba cos szamał hihi, wyniki super, jest zdrowe-a ja jestem przeszczesliwa!!! aaa dzidzia plci niewiadomej jeszcze i ma 7 cm
Dlatego ja bym pod jednym dachem nie chciała swojego dziecka wychowywać..
takie babcie sa najgorsze, albo te co wozek wyrywaja lub placzace dziecko matce zabieraja, powybijać takie
madziolina_p
Hej!
Wczoraj byli u nas znajomi, opowiadalam Wam kiedys, ze ona z rok temu poronila i do teraz sie starali i nic, a wczoraj jak bawilam sie jej meza tel bo chce kupic taki sam, to spytalam, czy moge zdjecia zobaczyc jak robi, a on zebym smialo przegladala, a tam usg!!! Poczatek, bo bylo napisane, ze slyszalne echo i zalazki zarodka, oczywiscie nic nie mowilam, ale tak sie ciesze!!!
Ona faktycznie nie pali, ale z zamiarem rzucenia nosila sie juz pol roku to nie podejrzewalam, a nie pila, bo byla chora i mowila, ze antybiotyk bierze. Jak sie ciesze! Oby bylo wszystko bylo ok! A moj mowi, ze my sie od listopada bierzemy hehe
Wczoraj byli u nas znajomi, opowiadalam Wam kiedys, ze ona z rok temu poronila i do teraz sie starali i nic, a wczoraj jak bawilam sie jej meza tel bo chce kupic taki sam, to spytalam, czy moge zdjecia zobaczyc jak robi, a on zebym smialo przegladala, a tam usg!!! Poczatek, bo bylo napisane, ze slyszalne echo i zalazki zarodka, oczywiscie nic nie mowilam, ale tak sie ciesze!!!
Ona faktycznie nie pali, ale z zamiarem rzucenia nosila sie juz pol roku to nie podejrzewalam, a nie pila, bo byla chora i mowila, ze antybiotyk bierze. Jak sie ciesze! Oby bylo wszystko bylo ok! A moj mowi, ze my sie od listopada bierzemy hehe
adiika
Wszyscy wkoło zaciążają aż miło Ja dzisiaj zobaczę się z moją szwagierką i ona pewnie też będzie opowiadała co tam i jak tam. Jeden lekarz powiedział jej o jakichś chorobach genetycznych i biedna się wystraszyła, to poszła do drugiego i ten ją uspokoił, a miała jakieś badania robić, amniopunkcję bodajże ale dziecko już za duże. Wolę nie myśleć co to by się mogło stać, gdyby się posłuchała poprzedniego
Czy w 3 miesiącu lekarz może już określić płeć?
Pozdrawiam w ten mroźny dzień
Wszyscy wkoło zaciążają aż miło Ja dzisiaj zobaczę się z moją szwagierką i ona pewnie też będzie opowiadała co tam i jak tam. Jeden lekarz powiedział jej o jakichś chorobach genetycznych i biedna się wystraszyła, to poszła do drugiego i ten ją uspokoił, a miała jakieś badania robić, amniopunkcję bodajże ale dziecko już za duże. Wolę nie myśleć co to by się mogło stać, gdyby się posłuchała poprzedniego
mowi sie,ze po 14 tygodniu juz powinno byc widac plec, bratowa w 13 jest i nic wczoraj nie bylo widac
reklama
jak czytam takie hstorie to az lekko na sercu sie robi, jednak na listopad sie szykujecie?Hej!