reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Masz rację :) Myślę też, że moja teściowa nie byłaby taka chętna, bo teraz jej córka jest w ciąży i na wiosnę będzie już z nami maleństwo i te chętniej będzie bawiła, bo nasze będzie miała "pod nosem" :D

Masz rację :) Myślę też, że moja teściowa nie byłaby taka chętna, bo teraz jej córka jest w ciąży i na wiosnę będzie już z nami maleństwo i te chętniej będzie bawiła, bo nasze będzie miała "pod nosem" :D
moja tesciowa wychowuje swoja wnuczke od narodzin i powiedziala wprost, ze nigdy wiecej i dobrze, bo ja i tak bym jej dziecka nie oddala pod opieke :szok:

Dlatego ja bym pod jednym dachem nie chciała swojego dziecka wychowywać.. ;)
Moja koleżanka mieszka z teściami i niby mają całą górę dla siebie, a teściowa we wszystko się wpier****. Jak mały zapłacze, to ta już leci, że krzywda mu się dzieje. Ja bym strasznie takiej sytuacji nie chciała :/

Melduje iz bratowa juz po prenatalnych, z maluszkiem wszystko dobrze, machal do nich raczkami i nozkami, i chyba cos szamał hihi, wyniki super, jest zdrowe-a ja jestem przeszczesliwa!!! :-Daaa dzidzia plci niewiadomej jeszcze i ma 7 cm :-D

Dlatego ja bym pod jednym dachem nie chciała swojego dziecka wychowywać.. ;)
Moja koleżanka mieszka z teściami i niby mają całą górę dla siebie, a teściowa we wszystko się wpier****. Jak mały zapłacze, to ta już leci, że krzywda mu się dzieje. Ja bym strasznie takiej sytuacji nie chciała :/

takie babcie sa najgorsze, albo te co wozek wyrywaja lub placzace dziecko matce zabieraja, powybijać takie :wściekła/y:

Hej!
Wczoraj byli u nas znajomi, opowiadalam Wam kiedys, ze ona z rok temu poronila i do teraz sie starali i nic, a wczoraj jak bawilam sie jej meza tel bo chce kupic taki sam, to spytalam, czy moge zdjecia zobaczyc jak robi, a on zebym smialo przegladala, a tam usg!!! Poczatek, bo bylo napisane, ze slyszalne echo i zalazki zarodka, oczywiscie nic nie mowilam, ale tak sie ciesze!!!
Ona faktycznie nie pali, ale z zamiarem rzucenia nosila sie juz pol roku to nie podejrzewalam, a nie pila, bo byla chora i mowila, ze antybiotyk bierze. Jak sie ciesze! Oby bylo wszystko bylo ok! A moj mowi, ze my sie od listopada bierzemy hehe

Wszyscy wkoło zaciążają aż miło :) Ja dzisiaj zobaczę się z moją szwagierką i ona pewnie też będzie opowiadała co tam i jak tam. Jeden lekarz powiedział jej o jakichś chorobach genetycznych i biedna się wystraszyła, to poszła do drugiego i ten ją uspokoił, a miała jakieś badania robić, amniopunkcję bodajże ale dziecko już za duże. Wolę nie myśleć co to by się mogło stać, gdyby się posłuchała poprzedniego :szok:
Czy w 3 miesiącu lekarz może już określić płeć? ;)
Pozdrawiam w ten mroźny dzień :)

Wszyscy wkoło zaciążają aż miło :) Ja dzisiaj zobaczę się z moją szwagierką i ona pewnie też będzie opowiadała co tam i jak tam. Jeden lekarz powiedział jej o jakichś chorobach genetycznych i biedna się wystraszyła, to poszła do drugiego i ten ją uspokoił, a miała jakieś badania robić, amniopunkcję bodajże ale dziecko już za duże. Wolę nie myśleć co to by się mogło stać, gdyby się posłuchała poprzedniego :szok:
Czy w 3 miesiącu lekarz może już określić płeć? ;)
Pozdrawiam w ten mroźny dzień :)

mowi sie,ze po 14 tygodniu juz powinno byc widac plec, bratowa w 13 jest i nic wczoraj nie bylo widac

reklama
Hej!
Wczoraj byli u nas znajomi, opowiadalam Wam kiedys, ze ona z rok temu poronila i do teraz sie starali i nic, a wczoraj jak bawilam sie jej meza tel bo chce kupic taki sam, to spytalam, czy moge zdjecia zobaczyc jak robi, a on zebym smialo przegladala, a tam usg!!! Poczatek, bo bylo napisane, ze slyszalne echo i zalazki zarodka, oczywiscie nic nie mowilam, ale tak sie ciesze!!!
Ona faktycznie nie pali, ale z zamiarem rzucenia nosila sie juz pol roku to nie podejrzewalam, a nie pila, bo byla chora i mowila, ze antybiotyk bierze. Jak sie ciesze! Oby bylo wszystko bylo ok! A moj mowi, ze my sie od listopada bierzemy hehe
jak czytam takie hstorie to az lekko na sercu sie robi, jednak na listopad sie szykujecie?

Do góry