reklama
Hej dziewczynki jak wam weekend minął? nam super mimo nieciekawej pogody w sobotę pochodzili my po muzeach bo były europejskie dni dziedzictwa a wczoraj bylismy sobie na dniu na dniu chleba i miodu obkupilismy się super zdrowymi i pysznymi chlebkami i kupiłam sobie mały słoiczek miodu wrzosowego który uwielbiam ale niestety przez ta susze w lecie prawdziwe miody drogie, przynajmniej u nas. No ale w ten weekend się odchamilismy trzymam kciuki za tesciki, wizyty i związki
Cassiah
Fanka BB :)
Madziu fajne ze sie odezwalas Jak sie czujesz? No ja bym mogla edytowac pierwsza strone w sumie. Ale i tak cos malo dziewczyn sie tu juz udziela Ciekawe co tam u wredotki, ewmi... A jjustyna to juz chyba zaraz bedzie rodzic...
Megi fajnie ze milo spedzilas weekend Ja domowo przez przeziebienie ale na szczescie duzo znajomych sie przez mieszkanie przewinelo
Megi fajnie ze milo spedzilas weekend Ja domowo przez przeziebienie ale na szczescie duzo znajomych sie przez mieszkanie przewinelo
madziolina_p
U mnie ok, na zw od psychiatry caly czas, ale czuje sie fiz dobrze :-)
no dziewczyny sie wykruszyly proponowalam na przejscie na inne watki, gdzie jest wiecej dziewczyn, ale nie chcialyscie, tam mamy pole do popisu :-) tam nas jest wiecej, posty ida jeden za drugim, chetnie przyjmiemy kolejne laseczki :-)
madziolina_p
Ja tam jestem, wiec jak dla mnie to ok
madziolina_p
Ale czytam, tylko pisze mniej. Roboty szukam, dieta, cwiczenia, chudne troche, Michal jest coraz bardziej absorbujacy i tak to leci
Cassiah
Madziu to dobrze ze juz lepiej. Fajnie ze odpoczywasz. Nie dziwie ci sie ze nie masz sily narazie na forum. Wracaj szybko do siebie :*
Lux ja sie udzielam jeszcze na jednym watku, na staraczkach lato 2015, na watku staraczki2015 co o cos sie nie zapytam to nikt mi nie odpowiada wiec juz nie robie podejsc
Lux ja sie udzielam jeszcze na jednym watku, na staraczkach lato 2015, na watku staraczki2015 co o cos sie nie zapytam to nikt mi nie odpowiada wiec juz nie robie podejsc
reklama
Madziu to dobrze ze juz lepiej. Fajnie ze odpoczywasz. Nie dziwie ci sie ze nie masz sily narazie na forum. Wracaj szybko do siebie :*
ja nie wiem na ktore Ty staraczki wchodisz, bo napewnoe nie na nasze, my bysmy Cie nie olaly :-) bylas kiedys o cos sie pytac i chyba Ci laski odpowiedzialy