reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej dziewczynki :) jak wam weekend minął? :) nam super mimo nieciekawej pogody :) w sobotę pochodzili my po muzeach bo były europejskie dni dziedzictwa a wczoraj bylismy sobie na dniu na dniu chleba i miodu :) obkupilismy się super zdrowymi i pysznymi chlebkami i kupiłam sobie mały słoiczek miodu wrzosowego który uwielbiam ale niestety przez ta susze w lecie prawdziwe miody drogie, przynajmniej u nas. No ale w ten weekend się odchamilismy ;) trzymam kciuki za tesciki, wizyty i związki :)

Madziu fajne ze sie odezwalas :) Jak sie czujesz? No ja bym mogla edytowac pierwsza strone w sumie. Ale i tak cos malo dziewczyn sie tu juz udziela :( Ciekawe co tam u wredotki, ewmi... A jjustyna to juz chyba zaraz bedzie rodzic...

Megi fajnie ze milo spedzilas weekend :) Ja domowo przez przeziebienie ale na szczescie duzo znajomych sie przez mieszkanie przewinelo :)

no dziewczyny sie wykruszyly :no: proponowalam na przejscie na inne watki, gdzie jest wiecej dziewczyn, ale nie chcialyscie, tam mamy pole do popisu :-) tam nas jest wiecej, posty ida jeden za drugim, chetnie przyjmiemy kolejne laseczki :-)

Madziu to dobrze ze juz lepiej. Fajnie ze odpoczywasz. Nie dziwie ci sie ze nie masz sily narazie na forum. Wracaj szybko do siebie :*

Lux ja sie udzielam jeszcze na jednym watku, na staraczkach lato 2015, na watku staraczki2015 co o cos sie nie zapytam to nikt mi nie odpowiada wiec juz nie robie podejsc :p

reklama
Madziu to dobrze ze juz lepiej. Fajnie ze odpoczywasz. Nie dziwie ci sie ze nie masz sily narazie na forum. Wracaj szybko do siebie :*

Lux ja sie udzielam jeszcze na jednym watku, na staraczkach lato 2015, na watku staraczki2015 co o cos sie nie zapytam to nikt mi nie odpowiada wiec juz nie robie podejsc :p

ja nie wiem na ktore Ty staraczki wchodisz, bo napewnoe nie na nasze, my bysmy Cie nie olaly :-) bylas kiedys o cos sie pytac i chyba Ci laski odpowiedzialy

Do góry