reklama
Ja niestety też znam taki przypadek. Tak wpadli w te starania ze zapomnieli zupełnie o sobie i w końcu nic innego ich nie łączyło procz chęci posiadania dziecka. Rozstali się i oboje w niedługim czasie zostali rodzicami ale już z innymi partnerami
To forum nazywa sie STARACZKI !!! więc Lux nie dziw się ze ktoś np ja wstawiam wykres owu bo jest to forum dla starających sie o dzieci a nie np dla kucharek pytających sie CO NA OBIAD albo w czym poszłaś na wesele.
Widze że musze zmienic forum...
To forum nazywa sie STARACZKI !!! więc Lux nie dziw się ze ktoś np ja wstawiam wykres owu bo jest to forum dla starających sie o dzieci a nie np dla kucharek pytających sie CO NA OBIAD albo w czym poszłaś na wesele.
wyluzuj,bo juz Ci kilka innych dziewczyn na zamknietym i 2015 napisalo, ze zadreczasz sie tymi wykresami, to przykre, powinnas sie cieszyc tym okresem staran, takie czekanie na temp czy sluz moze zameczyc czlowieka, zreszta jak widac to nie tylko moje zdanie, ale i pozostalych uzytkowniczek i nie jest to zlosliwie skierowane do Ciebie czy kogos innego, po prostu my to z troski mowimy, ale skoro tak to odbierasz...ehh
Ja niestety też znam taki przypadek. Tak wpadli w te starania ze zapomnieli zupełnie o sobie i w końcu nic innego ich nie łączyło procz chęci posiadania dziecka. Rozstali się i oboje w niedługim czasie zostali rodzicami ale już z innymi partnerami
no wlasnie o to tu chodzi, trzeba zyc zyciem a nie obok i odliczac dni do @ i zadreczac sie, ja bym tak nie mogla, zaraz by mnie w kaftanie wywiezli u nas wlasnie przerwa w staraniach duz dala, takie odpoczynek, wyluzowalismy itp
Kotek wiadomo ze jest to forum i wątek dla staraczek. I to jest główny cel dla którego tu wszystkie jesteśmy, pewnie ze jesteśmy tu by rozmawiać o naszych cyklach. Popytać, porównać, pomoc zinterpretować cykle wyniki badań. Ale żeby nie zwariować warto też rozmawiać na inne tematy
Kotek wiadomo ze jest to forum i wątek dla staraczek. I to jest główny cel dla którego tu wszystkie jesteśmy, pewnie ze jesteśmy tu by rozmawiać o naszych cyklach. Popytać, porównać, pomoc zinterpretować cykle wyniki badań. Ale żeby nie zwariować warto też rozmawiać na inne tematy
no wlasnie, procz staran sa tez inne sfery zycia a ze my jak rodzina to wiadomo
Cassiah
Fanka BB :)
Kotek nie denerwuj sie, jasne ze tutaj jest miejsce na rozmowy o staraniach, rozumiem cie, ja tez tylko tu moge o tym pogadac no i z moja mama. Ale Lux tez ma racje, zeby troche wyluzowac, bo nie mozemy tylko zyc tymi objawami, zaklociami w jajnikach i temperatura bo oszalejemy.
reklama
Kotek nie denerwuj sie, jasne ze tutaj jest miejsce na rozmowy o staraniach, rozumiem cie, ja tez tylko tu moge o tym pogadac no i z moja mama. Ale Lux tez ma racje, zeby troche wyluzowac, bo nie mozemy tylko zyc tymi objawami, zaklociami w jajnikach i temperatura bo oszalejemy.
ja sobie bez forum zycia nie wyobrazam i nie wchodze po to by czytac o tym ze ta czy tamta miala sluz, wzrost tempki, bardziej mnie interesuje jak sie laseczki czuja o poranku, jaki humor maja, czy przyszla @ czy nie, ciekawi mnie co u ich dzieci, mezow, to jest tez waze co nie babole? ♥ ♥ ♥