reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Luxi mi też jest czasami ciężko tym bardziej ze mam bliska koleżankę która jest w ciąży starszej od mojej o 2tyg i co raz widzę jaki bym mogła mieć brzusio ze juz bym pewnie znała płeć i wybierała ciuszki i rzeczy. Boli przecholernie momentami. Ale wiem ze na tamten moment zrobilam wszystko co moglam zrobić by mieć zdrowe dziecko. Widocznie było coś nie tak skoro ciąża się skończyła zanim jeszcze się na dobre zaczęła. Gdy byłam u lekarza siedziała ze mną w kolejce dziewczyna w ciazy miała nie więcej niż 25lat. Mowila ze poronila 10 razy mimo że wszystkie wyniki swoje i partnera były wzorowe ze by się do podręczników nadawały... Mówiła ze wolalaby nie zachodzić tyle razy w ciążę niż otrzymywać dziecko i bez powodu je tracić. Ale widzicie,nawet po takich tragediach udaje się. Roni się, nie można zajść a nagle z nikąd pojawia się zarodek który się utrzymuje i bez żadnych wspomagaczy i rodzi się zdrowe silne dziecko jakby to co było wcześniej wogole się nie wydarzyło.

gdy ja poronilam dowiedzialam sie o ciazy kolezanki, Zuza urodzila sie dwa tygodnie po tym jak ja mialam rodzic, jestem jej chrzestna i patrzac na nia mam wrazenie, ze patrze na swoje dziecko, to boli :no: moje byloby w tym samym wieku

dzien dobry ja mam okropny humor, mialam starcie z pracodawca, niewiadomo, czy bede miec zapalcone za nadgodziny czaicie to?! jest poklocony z ta swoja i jak zwykle na mnie sa baty wieszane
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
ona mu na zlosc robi, wiec on robi mi i kolko sie zamyka, zreszta niewiadomo czy w ogole kase za lipiec na czas dstane, bo on sie wypina i kaze jej placic, w sobote za tydzien tam jade jak beda oboje i bedzie rozmowa powazna...​

Hej dziewczyny!
Lux nie dawaj się, walcz o swoje! Oni myślą że najchętniej to byśmy za darmo pracowali i jeszcze traktować jak bogów bo pracujemy u nich. Eh ja tez mam jakiś gorszy dzień wszystko mnie złości, chce spać a nie mogę krecilam się cała noc w łóżku bo byłam bardzo zmęczona a normalnie nie moglam usnac. Za to mój K na tym skorzystał bo dostał sniadanko do pracy i kawusia na niego czekała jak wstal bo wylazlam z tego wyrka przed 4 i się krecilam po domu... Pies tez uszczesliwiony na sile bo go obudzilam i zabralam o 5 na spacer ;) eh ciężki dzień się zapowiada

reklama
I bardzo dobrze. Wszędzie trzeba walczyć o swoje i pilnować. Bo jak wiadomo człowiek człowiekowi wilkiem, a kiwi kiwi kiwi hehe :D

Do góry