reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Czesc dziewczynki :) Ja caly weekend bylam poza miastem, prawie calkowicie sie odcielam od neta, prawie bo calkiem to chyba sie nie da ;) Co tam u Was? Ja wlasnie lece do pracy. Okropne upaly nie puszczaja. Nie wiem co bym zrobila bez morza pod nosem :) Do @ jeszcze 4 dni a mnie juz nerwowka lapie :p Wiem ze nie powinnam ale to silniejsze ode mnie :) Czuje ze sie udalo :) W sumie nie mam zadnych objawow ale intuicja ;) Kto tez sie zbliza do terminu? Caluje was!

siema, ja od 4-ej na nogach, przyjechalam do dzieci, po 7-ej przyjechalismy do nas i wstawilam rosol, wstawilam reczniki, caly dzien bede prac eh, bo jedno pranie 2 godz, Tomek przyjechal z nocki i poszedl spac do mamy, potem jak bede jechac z dziecmi to wroci spac do domku :biggrin2:

Czesc dziewczynki :) Ja caly weekend bylam poza miastem, prawie calkowicie sie odcielam od neta, prawie bo calkiem to chyba sie nie da ;) Co tam u Was? Ja wlasnie lece do pracy. Okropne upaly nie puszczaja. Nie wiem co bym zrobila bez morza pod nosem :) Do @ jeszcze 4 dni a mnie juz nerwowka lapie :p Wiem ze nie powinnam ale to silniejsze ode mnie :) Czuje ze sie udalo :) W sumie nie mam zadnych objawow ale intuicja ;) Kto tez sie zbliza do terminu? Caluje was!

trzymam kciukasy, mocno!!!

Luxi to niezle, a ja o 3 to poszlam spac hehe ;) Po drodze z pracy odebralam nowy telefon, Smsng Galaxy s 3 neo. Oby sie nie zawieszal! Bo tylko tego oczekuje od tel ;) Milego dnia i dzieki za kciukasy! :*

Hej kobiety ;))

Ja week mialam pracujacy od 6-14.00 ale i tak odpoczelam ..
W sobote woda i grill ze znajomymi oczywiscie kochana Luizka tez byla tak sie stesknilam za ta gwiazda bo nie bylo ich wylegiwali sie w Kolobrzegu ;)) jest taka grzeczna , taka kochana , tylko Pati nauczyla ja na raczkach wiem ze to nie dobrze ale sie nie dziwie taka milosc swojego zycia tez nosilabym na raczkach , ciagle przytulala i wycalowala na smierc !!!! Hi hi .. niedziela juz spokojniej nie wyspana przezylam 7h w pracy pozniej pojechalismy do.mojej mamusi na obiadek , odpoczelismy w ogrodeczku tylko te robale male doprowadzalu do szalu ..pojechalismy do siebie pobaraszkowalismy przespalismy sie potem ogarnianko zakupki kolacyjka znowu baraszkowanie hi hi i nie to nie dlatego ze plodne ..ale poczulam sie jakas odprezona i mielismy taaka chrapke na siebie ;)) i potem znowu lulki ;)) taa mily week !!

A dzis?? Znow caly tydz na popoludniu w tym msc mam 14 na popo ! Kurwicy idzie dostac bo inni maja po 8-7a to jest roznicy to ze nie mam rodziny "wlasnej" nie oznacza ze nie chce wolnego popoludnia z Ł no masakra ale juz sie odezwalam jesli chodzi o to tylko co mi po tym jak w sierpniu mam 2tyg urlopu wiec przypatrze sie jezeli bedzie chodzilo o wrzesien !
No i w sierpniu 15mamy swieto ktore przypada w sobote wiec wpada dodatkowy jeszcze za to dzien wolny ..jestem ciekawa jak teraz grafik bedzie wygladal ale zeero stresingu !!

Kasiu kochanie trzymam kciuki bo pora juz na nas ;* &&&&&&

reklama
Do góry