reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dziewczynki nie łamcie się. Doczekamy się maleństw. Tylko trzeba naprawdę wyluzować a nie oszukiwać i mówić głośno ze o tym nie myślę zajelam się czymś a tak naprawdę wykonując każda czynność myśleć czy może jajeczko akurat się zagnieżdżane, czy plemniki dotarły tam gdzie powinny czy wg mialam dziś owulacje i kiedy ten chlop przyjdzie, bo przecież wszystko na marne pójdzie jak będzie za późno. Ja tez każdej dziewczynie patrze na brzuch czy zaokrąglony czy się za niego trzyma w lecie szczególnie brzuchatki wszędzie widać i mnie aż ściska. Ale co zrobie nic. Mogę się zająć sobą i związkiem, a dziecko wie kiedy ma przyjść. Poza tym sobie uświadomiłam ze skoro my rodzimy się już ze wszystkimi komórkami jajowymi to tak naprawdę ciagle nosimy nasze dzieciaczki w sobie :) może to głupie ale mi ta myśl pomaga ;)

to prawda, ja zaszlam gdy wyluzowalam, wielkim szokiem byla dla mnie wiadomosc o ciazy, dlugo nie moglam uwierzyc, ze sie udalo, szkoda, ze tak krotko sie cieszylam :no:

Gosik dziekuje ci za tego posta! Zgadzam sie z kazdym slowem!! A to o komorce jezu jakie pocieszajace :) :) Ja tez juz kocham swoje dziecko ;)

reklama
No widzicie. Mamy swoje dzieci ciagle przy sobie ;) tylko czekają aż się wyspimy, poimprezujemy, wychorujemy co mamy wychorowac a one sobie siedzą w brzuszku i czekają kiedy będą mogły nam zacząć dokuczac ciągłym parciem na pecherz i wymiotami itp ;) taka ciąża bez skutków ubocznych :D

Do góry